Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás."— Előadás másolata:

1 Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás

2 Egy srác kissé részegen bemegy a non-stopba,
hogy vegyen egy LM márkájú cigit. Odamegy a pulthoz és megszólal: - Szeretnék kérni egy el- emet. Az eladó ránéz, majd megszólal: - Tartóst vagy féltartóst? A srác elgondolkozik, majd megszólal: - Nem tejet, el - emet. * Öcsém kémiaórán az alkoholról fog tanulni, ezért letöltöttem neki néhány szeszképet. Magamra pedig meztelen nőket fogok tetováltatni, hogy idős koromban is szex képes legyek. - Mit mondott Attila  amikor eltévedt Közép Európában? - Hun vagyok.

3 Karthágó

4 Hogy jön ki a pap a templomból? Mintha mise történt volna.
* Miért csukják le a papot? - Szer tartásért... * - Hogy hívják a méhek közt a maffiózót? - Don Go. * - Hogy hívják a szerelmes bárányt? - Love juh! - És hogyan fékezik meg a szerelmes bárányt? - Állj! Love juh !

5

6 Az őrmester oktatja az újoncokat: - Ha a kocsmában a szomszéd asztalnál összeverekszenek, maguk ne törődjenek velük, csak igyák meg a sörüket, és távozzanak szépen csendben! Megértették?! - Igenis! - feleli az egyik fiú. - Ha tehát a szomszéd asztalnál összeverekszenek, megisszuk a sörüket, és távozunk! * - Mi van, ha két pap egyszerre imádkozik? - Szinonima. * - Mi az? Nyelve zöld, szarva barna? - Spenót.

7 Itt láthatjuk a főmamust
Itt pedig az almamust Itt láthatjuk a főmamust

8   Család sétál a parkban.   A gyerek észrevesz a távolban egy nagy piros L betűt... - Nézd, Apu! Ott van a távolban egy nagy piros L betű! – kiált föl izgatottan. - Nem nézem ! - feleli mogorván a szigorú apa.   Erre az asszony dühösen felcsattan: - Igazán lehetnél a gyerekkel egy kicsit elnéző! * - Mi az? Cipőboltban áll és énekel! - Szandi. * - Nem tudta mi az a kompót, de kisült, hogy befőtt.

9 Agyoncsaplak

10 - Bementem reggel az istállóba a tehenekhez,
  és azt láttam, óriási a fejetlenség. * - Tegnap lelőttem a szelet. De a szél feltámadt. * - Az íjászati szaküzlet tulajdonosa a helyi tévének is nyilat hozott. - Idesapám csuklik a szamár!!!! - Itasd meg fiam!!! - De nem ám úgy!...Össze!

11

12 Megy nyuszika az erdőben
  Megy nyuszika az erdőben. Siránkozik: - Jaj, nincs pénzem, jaj nincs pénzem...   Találkozik az útja során lombbal. Nyuszi panaszkodik neki is. - Jaj nincs pénzem, jaj nincs pénzem... - Nyuszi ne rinyálj, adok én neked pénzt. - mondja lomb.   Nyuszi megörül, hogy lomb ilyen jó hozzá. Most már van pénze!   Vidáman ballag tovább. Találkozik a  macival. Maci kérdi: - Nyuszi, miért vagy ilyen boldog? - Képzeld maci, nem volt pénzem, és lomb adott nekem! - Tényleg? És mennyit? - Hát azt nem tudom, még nem volt időm megszámolni. - Hát biztos százhalombatta’ ! * - Az oroszok elmentek. Legalábbis a Nadja.

13 Özönvíz

14 Egy járókelő megállít az utcán egy másikat: - Ne haragudjon
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat: - Ne haragudjon... az állomást keresem. - Nem haragszom. Keresse! * - Te, ez a Julis nem normális! Alig keltünk fel, máris bevetette az ágyat! - Na és? Rendes dolog tőle. - Jó, jó!... De őszi árpával?! * - Pistike ne vesd le a cipődet! - Ha-ha-ha. * - Pistike vesd meg az ágyat! - Fúj, ágy!

15 Az orvosom javasolta, hogy nyitott ablaknál aludjak
Vidám hétvégét!!!...


Letölteni ppt "Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések