Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás."— Előadás másolata:

1 A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás papír. Belső része 32 μ-s kasírozó fóliával van bevonva, mely a doboz hosszabb felhasználhatóságát teszi lehetővé. A doboz mérete 45 x 31x 5 cm. Tartalma: 2,5 kg alom 1 db alomlapát Használata: Dobozt a perforáció mentén feltépni, vagy ollóval felvágni. A szetthez külön csomagolt almot felbontani, és a dobozba beönteni. Célszerű alom vastagság: 2-3 cm.

2 GOLDEN COMFORT BOX előnyei: A BOX használata megszünteti a lakótérben keletkező ürülék kellemetlen szaghatásait. Csökkenti a bakteriológiai és parazitológiai fertőzésveszélyt. A macska szőrzete nem szennyeződik. A mellékelt lapát segítségével higiénikusan távolíthatja el a szilárd ürüléket, amely az amúgy kellemetlen műveletet rendkívül egyszerűvé teszi. Házi kedvenc, jelen esetben a macska igényeinek maximális kiszolgálása, a keletkezett hulladék egyszerű kezelése hozzájárul, hogy a GOLDEN COMFORT BOX mind szélesebb körben elterjedjen a hazai piacon.

3 Ha Ön a GOLDEN COMFORT BOX forgalmazása mellett dönt, biztos lehet abban, hogy kereskedelmi forgalomban eddig nem jelenlévő, kiváló minőségű praktikus, higiénikus és takarékos terméket talál, melyet a felhasználók is szívesen vásárolnak majd kedvencüknek. GOLDEN COMFORT BOX Takarékosság, kényelem, higiénia! És egy boldog, kiegyensúlyozott macska! BRUTTÓ BEVEZETŐ ÁR: 650Ft


Letölteni ppt "A szett fontosabb jellemzői Praktikussága, higiénikussága mellett kizárólag környezetbarát anyagok felhasználásával készült. A doboz anyaga 3 mm mikrobordás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések