Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Szent ünnep van gyújtsd a lángot, Dúdolj boldog dallamot, Kívánj szívből szép világot Kívánj békés holnapot. Lásd a mosolyokon át A gyönyörű csodát A.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Szent ünnep van gyújtsd a lángot, Dúdolj boldog dallamot, Kívánj szívből szép világot Kívánj békés holnapot. Lásd a mosolyokon át A gyönyörű csodát A."— Előadás másolata:

1

2 „Szent ünnep van gyújtsd a lángot, Dúdolj boldog dallamot, Kívánj szívből szép világot Kívánj békés holnapot. Lásd a mosolyokon át A gyönyörű csodát A szívek fénylő angyalát Égen-földön várnak rád” (Nox: Szent ünnep)

3 A Pecöli Gróf Erdődy Ferenc Tagiskola tanítói és tanulói sok szeretettel meghívják Önt és kedves családját 2014. december 18-án (csütörtökön) 16:30 órakor, az iskola aulájában tartandó SZENT ÜNNEP karácsonyi műsorra. Akik széppé teszik az ünnepet:Az iskola tanulói A tanulókat szintetizátoron kíséri:Kardos László hitoktató A tanulókat felkészítette:Süle Miklósné tagintézmény-vezető Baloghné Markovits Tímea tanítónő Czibók Attiláné tanítónő Kovács Katalin tanítónő Szabóné Pintér Tünde tanítónő Véghné Edvy Gabriella tanítónő

4


Letölteni ppt "„Szent ünnep van gyújtsd a lángot, Dúdolj boldog dallamot, Kívánj szívből szép világot Kívánj békés holnapot. Lásd a mosolyokon át A gyönyörű csodát A."

Hasonló előadás


Google Hirdetések