Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Okoskamera és megfigyelőrendszer. Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Okoskamera és megfigyelőrendszer. Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért."— Előadás másolata:

1 Okoskamera és megfigyelőrendszer

2 Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért mind a működés, mind pedig a rendszer átlagon felüli megbízhatósággal rendelkezik. Az egy gyártó által fejlesztett rendszer további előnye az egy forrásból származó, teljes körű terméktámogatás. Komplett rendszer, kiemelkedő biztonság

3 Az Intellio okoskamerák olyan egyedülálló funkciókkal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket, hogy egy hatékony, intelligens, ugyanakkor takarékos videomegfigyelő rendszer kulcselemei legyenek. Az Intellio képfeldolgozó eljárásának köszönhetően képesek a valóban lényeges, a videomegfigyelő rendszer üzemeltetője számára fontos események kiválasztására. A kamerák a detektált eseményeket magas képfrissítési sebességgel továbbítják, majd amikor nem történik biztonsági szempontból érdekes esemény, a kamera visszavált alacsony képsebességre. Ezáltal nem csak a szükséges hálózati sávszélesség-igény, a videorögzítő szerverek száma, de a szükséges tárkapacitás-igény is csökkenthető, ez pedig komoly megtakarítást jelent a videomegfigyelő rendszer beruházása és üzemeltetése során egyaránt. Okos funkciók a hatékonyságért és a költségcsökkentésért

4 Az intelligens detektorok képesek olyan meghatározott események kiválasztására, mint a Szabotázsérzékelés: Kitakarásérzékelés, Kiforgatásérzékelés, Kamera meghibásodásának/eltávolításának érzékelése Intelligens mozgásérzékelés Behatolásérzékelés Vonalátlépés-érzékelés Irányérzékelés Tárgy eltávolítás-/lopásdetektor

5 Az Intellio kameraportfóliója HDTV minőségű képet nyújtó okoskamerákból áll. A nagy felbontású kamerák a nap 24 órájában, nappali és éjszakai fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget nyújtanak kül- és beltéri alkalmazás során egyaránt. Az 5 megapixeles képérzékelő nagy fényérzékenységet és alacsony zajszintet eredményez, az Intellio kamerák alacsony megvilágítás vagy az objektívet érő közvetlen erős fény ellenére is jól értékelhető, azonosításra alkalmas képet biztosítanak. Az éjszakai vagy akár teljes sötétségben történő megfigyelés biztosítása érdekében egyes kamerák beépített infravörös megvilágítással rendelkeznek. Az Intellio kamerák megfelelnek a legkülönbözőbb videomegfigyelési feladatok kihívásainak. Okoskamerák

6 Menedzsmentszoftver Az Intellio Video System 2 kliensszoftverének fejlesztése során kiemelt szempont volt az egyszerű kezelhetőség és az áttekinthető, modern kezelőfelületek kialakítása. Távmonitorozás okostelefonról is lehetséges (Android, iPhone)!

7 Kicsiknek és nagyoknak Az Intellio rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein is.

8 A megvalósításban a TRITELSPORT Bt. az Ön partnere! Cégvezető: Takács Tibor 30/407-0358 takacs.tibor@t-partner.hu Informatikus: Varga Roland 30/944-6806 varga.roland@t-partner.hu Kővári Bálint 30/585-3449 kovari.balint@t-partner.hu Forduljon hozzánk bizalommal!


Letölteni ppt "Okoskamera és megfigyelőrendszer. Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért."

Hasonló előadás


Google Hirdetések