Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Okoskamera és megfigyelőrendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Okoskamera és megfigyelőrendszer"— Előadás másolata:

1 Okoskamera és megfigyelőrendszer

2 Komplett rendszer, kiemelkedő biztonság
Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért mind a működés, mind pedig a rendszer átlagon felüli megbízhatósággal rendelkezik. Az egy gyártó által fejlesztett rendszer további előnye az egy forrásból származó, teljes körű terméktámogatás.

3 Okos funkciók a hatékonyságért és a költségcsökkentésért
Az Intellio okoskamerák olyan egyedülálló funkciókkal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket, hogy egy hatékony, intelligens, ugyanakkor takarékos videomegfigyelő rendszer kulcselemei legyenek. Az Intellio képfeldolgozó eljárásának köszönhetően képesek a valóban lényeges, a videomegfigyelő rendszer üzemeltetője számára fontos események kiválasztására. A kamerák a detektált eseményeket magas képfrissítési sebességgel továbbítják, majd amikor nem történik biztonsági szempontból érdekes esemény, a kamera visszavált alacsony képsebességre. Ezáltal nem csak a szükséges hálózati sávszélesség-igény, a videorögzítő szerverek száma, de a szükséges tárkapacitás-igény is csökkenthető, ez pedig komoly megtakarítást jelent a videomegfigyelő rendszer beruházása és üzemeltetése során egyaránt.

4 Az intelligens detektorok képesek olyan meghatározott események kiválasztására, mint a
Szabotázsérzékelés: Kitakarásérzékelés, Kiforgatásérzékelés, Kamera meghibásodásának/eltávolításának érzékelése Intelligens mozgásérzékelés Behatolásérzékelés Tárgy eltávolítás-/lopásdetektor Irányérzékelés Vonalátlépés-érzékelés

5 Okoskamerák Az Intellio kameraportfóliója HDTV minőségű képet nyújtó okoskamerákból áll. A nagy felbontású kamerák a nap 24 órájában, nappali és éjszakai fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget nyújtanak kül- és beltéri alkalmazás során egyaránt. Az 5 megapixeles képérzékelő nagy fényérzékenységet és alacsony zajszintet eredményez, az Intellio kamerák alacsony megvilágítás vagy az objektívet érő közvetlen erős fény ellenére is jól értékelhető, azonosításra alkalmas képet biztosítanak. Az éjszakai vagy akár teljes sötétségben történő megfigyelés biztosítása érdekében egyes kamerák beépített infravörös megvilágítással rendelkeznek. Az Intellio kamerák megfelelnek a legkülönbözőbb videomegfigyelési feladatok kihívásainak.

6 Távmonitorozás okostelefonról is lehetséges (Android, iPhone)!
Menedzsmentszoftver Az Intellio Video System 2 kliensszoftverének fejlesztése során kiemelt szempont volt az egyszerű kezelhetőség és az áttekinthető, modern kezelőfelületek kialakítása. Távmonitorozás okostelefonról is lehetséges (Android, iPhone)!

7 Kicsiknek és nagyoknak
Az Intellio rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein is.

8 A megvalósításban a TRITELSPORT Bt. az Ön partnere!
Forduljon hozzánk bizalommal! Cégvezető: Takács Tibor 30/ Informatikus: Varga Roland 30/ Kővári Bálint 30/


Letölteni ppt "Okoskamera és megfigyelőrendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések