Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hőméréskelt változás Okt.23-.nov.6. A hőmérséklet méréseink alapján diagrammokat készitettünk, melyeken feltüntettük az átlag, a minimum és a maximum.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hőméréskelt változás Okt.23-.nov.6. A hőmérséklet méréseink alapján diagrammokat készitettünk, melyeken feltüntettük az átlag, a minimum és a maximum."— Előadás másolata:

1 Hőméréskelt változás Okt.23-.nov.6

2 A hőmérséklet méréseink alapján diagrammokat készitettünk, melyeken feltüntettük az átlag, a minimum és a maximum hőmérsékleteket.

3 A maximum hömérséklet november 3án mérhettük, amikor is 16 fokra emelkedett a hömérséklet.A legalacsonyabb hömérséklet amely melegnek mondhato oktober 29én volt.

4 Az átlaghömérséklet nem emelkedett 112 fok fölé. Legalacsonyabb hömérséklet 4 fok volt 2 hét alatt. A 2 hét már egészen öszies volt, már a tél elejét mutatta.

5 A legmagasabb hömérséklet nem emelekedett 6 fok fölé. 2 nap is ilyen hömérsékletett mérhettünk. A 0 fokot egész héten nem értük el, es igy fagyás sem várható. A legalacsonyabb hömérséklet 1 fok volt.

6 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Hőméréskelt változás Okt.23-.nov.6. A hőmérséklet méréseink alapján diagrammokat készitettünk, melyeken feltüntettük az átlag, a minimum és a maximum."

Hasonló előadás


Google Hirdetések