Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szeretni kell?. „Sokféle erő van az emberek között, sokféleképpen ölik egymást az emberek. Nem elég szeretni, lelkem. A szeretet tud nagy önzés is lenni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szeretni kell?. „Sokféle erő van az emberek között, sokféleképpen ölik egymást az emberek. Nem elég szeretni, lelkem. A szeretet tud nagy önzés is lenni."— Előadás másolata:

1 Szeretni kell?

2 „Sokféle erő van az emberek között, sokféleképpen ölik egymást az emberek. Nem elég szeretni, lelkem. A szeretet tud nagy önzés is lenni. Alázatosan kell szeretni, hittel. Az egész életnek akkor van csak értelme, ha igazi hit van benne. Isten a szeretetet adta az embereknek, hogy elbírják egymást és a világot.” Márai Sándor

3 A belső csend megteremtése nélkül nem vagyunk képesek a szeretetre.

4 "Szeretet lánca! Kössed egybe Szívét nagyoknak s gyermekeknek!„

5

6 Spiritual Healing & Summer Meditation Asian Zen Music - Positive Thinking

7 Suzanne minden erejével lázad a fiatalság, a nőiség és az élet törvényeivel szemben álló rabság ellen. Az apáca Mindenről véleménye van, jó pár dologba beleszól, és ami a legmeglepőbb - van, akit nagyon meg tud szeretni. A kétszáz éves ember (Robin Williams )

8  Kedves Útitársam!  2014. szeptember 15-től tervezzük az Új Kor Klub internetes rádiójának elindítását.  Próbaképpen napi 1 órás adásokra kerül sor. Szerepel benne előadás, zene, valamint egy kérdezz-felelek rovat.  Szerkesszük közösen!  Milyen témáról hallgatnál szívesen, milyen zenét szeretnél? Küldd el nekünk javaslataidat!  Kérdéseket tennél fel az életről, vagy bármiről, ami téged foglalkoztat? Szeretettel várjuk!  Küldd el javaslataidat, véleményedet az  ujkorklub@gmail.com e-mail címre!

9

10

11

12 „Legyen fény a lelkedben, szeretet a szívedben!” Csodákkal teli, szép napot kívánok neked! ÁLDÁS! Szeretettel: Zsóka


Letölteni ppt "Szeretni kell?. „Sokféle erő van az emberek között, sokféleképpen ölik egymást az emberek. Nem elég szeretni, lelkem. A szeretet tud nagy önzés is lenni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések