Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Bernát Péter Buborékos rendezés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Bernát Péter Buborékos rendezés."— Előadás másolata:

1 Bernát Péter Buborékos rendezés

2 Bernát Péter Buborékos rendezés A rendezendő sorozat

3 Bernát Péter Buborékos rendezés Célunk először, hogy az utolsó helyre a legnagyobb elem kerüljön.

4 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

5 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

6 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

7 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

8 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

9 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

10 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

11 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

12 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a legnagyobb elem az utolsó helyre jut el.

13 Bernát Péter Buborékos rendezés Az utolsó helyre a legnagyobb elem került.

14 Bernát Péter Buborékos rendezés Ugyanígy járunk el a folytatásban. Célunk most, hogy az ötödik helyre a maradékok legnagyobbja kerüljön.

15 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

16 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

17 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

18 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

19 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

20 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

21 Bernát Péter Buborékos rendezés A szomszédos elempárokon végighaladva mindig a nagyobb elemet tesszük jobbra – szükség esetén tehát cserélünk. Így a maradékok legnagyobbika az ötödik helyre jut el.

22 Bernát Péter Buborékos rendezés Az ötödik helyre a második legnagyobb elem került.

23 Bernát Péter Buborékos rendezés És így tovább…

24 Bernát Péter Buborékos rendezés

25 Bernát Péter Buborékos rendezés

26 Bernát Péter Buborékos rendezés

27 Bernát Péter Buborékos rendezés

28 Bernát Péter Buborékos rendezés

29 Bernát Péter Buborékos rendezés

30 Bernát Péter Buborékos rendezés

31 Bernát Péter Buborékos rendezés

32 Bernát Péter Buborékos rendezés

33 Bernát Péter Buborékos rendezés

34 Bernát Péter Buborékos rendezés

35 Bernát Péter Buborékos rendezés

36 Bernát Péter Buborékos rendezés

37 Bernát Péter Buborékos rendezés

38 Bernát Péter Buborékos rendezés

39 Bernát Péter Buborékos rendezés Az utolsó helyen csak a legkisebb – tehát az éppen odavaló – elem állhat. A rendezéssel készen vagyunk.


Letölteni ppt "Bernát Péter Buborékos rendezés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések