Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TALÁLTAM EGY OLDALT AHOL EZEKET A “TOJÁSOKAT” LEHET LÁTNI. NAGY MÛVÉSZNEK KELLET LENNI, HOGY ILYEN SZÉPEN TUDTA FORMÁZNI A TOJÁSOK HÉJÁT, DE SZERINTEM.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TALÁLTAM EGY OLDALT AHOL EZEKET A “TOJÁSOKAT” LEHET LÁTNI. NAGY MÛVÉSZNEK KELLET LENNI, HOGY ILYEN SZÉPEN TUDTA FORMÁZNI A TOJÁSOK HÉJÁT, DE SZERINTEM."— Előadás másolata:

1

2 TALÁLTAM EGY OLDALT AHOL EZEKET A “TOJÁSOKAT” LEHET LÁTNI. NAGY MÛVÉSZNEK KELLET LENNI, HOGY ILYEN SZÉPEN TUDTA FORMÁZNI A TOJÁSOK HÉJÁT, DE SZERINTEM A LEGNAGYOBB ERÉNYE, HOGY VOLT TÜRELME EZEKET A FIGURÁKAT MEGCSINÁLNI!! André Gagnon - Relaxing Music Gyuri 2/1/2011

3

4

5

6

7

8

9

10 Next items belong to Alexander Volk, Russian carving artist

11

12

13

14

15

16

17

18 Zodiac lamps, made from the shells of ostrich eggs

19 To your loved ones

20 Some other artists are doing this kind of carving, for example, Ron Cheruka, who was a truck driver before.

21 American Artist-carving Harry Lemaster could not for a long time put his talent in use because of his color-blindness. His drawings are black and white because of this. But he still was able to take some course in University of Iowa. After some time he became very popular by his “oval masterpieces”.

22 Here are some more art works founded @ Internet, but with no artist names

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34 webmaster@funpps4u.de


Letölteni ppt "TALÁLTAM EGY OLDALT AHOL EZEKET A “TOJÁSOKAT” LEHET LÁTNI. NAGY MÛVÉSZNEK KELLET LENNI, HOGY ILYEN SZÉPEN TUDTA FORMÁZNI A TOJÁSOK HÉJÁT, DE SZERINTEM."

Hasonló előadás


Google Hirdetések