Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

STORY THE MAN THE BOY AND THE DONKEY. AZ EMBER A FIÚ ÉS A SZAMÁR.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "STORY THE MAN THE BOY AND THE DONKEY. AZ EMBER A FIÚ ÉS A SZAMÁR."— Előadás másolata:

1 STORY THE MAN THE BOY AND THE DONKEY. AZ EMBER A FIÚ ÉS A SZAMÁR.

2 ONE DAY THE MAN AND HIS SON WERE GOING ON A JOURNEY. THE MAN`S SON RODE THE DONKEY. EGY NAP A FERFI ÉS FIA MENTEK AZ ÚTON. AZ EMBER FIA LOVAGOLT A SZAMÁR.

3 THEY PASSED PEOPLE ON THE ROAD. THE PEOPLE POINTED AT THE SON. "LOOK AT THAT LAZY BOY," THEY SAID. "FANCY HIM RIDING THE DONKEY WHILE HIS FATHER HAS TO WALK!" ÚGY TELT EL AZ EMBEREK AZ ÚTON. AZ EMBEREK MUTATOTT A FIÚ. "NÉZD MEG, HOGY A LUSTA FIÚ" MONDTÁK. "FANCY VELE LOVAGOLNI A SZAMÁR, MIKÖZBEN APJA A SÉTA!"

4 SO THE SON GOT OFF THE DONKEY. THE MEN GOT ONTO THE DONKEY AND THEY WENT ON THEIR WAY. ÍGY A FIÚ LESZÁLLT A SZAMÁR. AZ EMBER KAP A SZAMÁR, ÉS MENTEK AZ ÚTON.

5 "COME AND RIDE THE DONKEY WITH ME," SAID THE MAN. SO HIS SON CLIMBED ON THE DONKEY IN FRONT OF HIM "GYERE ÉS UTAZZ A SZAMÁR VELEM", MONDTA AZ EMBER. ÍGY FIA MÁSZOTT A SZAMÁR ELŐTTE

6 THEY PASSED SOME MORE PEOPLE. THIS TIME THEY SAID, "LOOK AT THOSE WICKED PEOPLE RIDING ON THAT POOR LITTLE DONKEY." ÚGY TELT EL NÉHÁNY EMBERT. EZÚTTAL AZT MONDTÁK: "NÉZD EZEKET AZ EMBEREKET GONOSZ LOVAGLÁS, HOGY SZEGÉNY KIS SZAMÁR."

7 "LET US GET DOWN," SAID THE MAN. "LET US BOTH WALK." SO THEY DID. "MENJÜNK LE," MONDTA AZ EBER. "ENGEDJE MEG, MIND GYALOG." ÍGY IS TETTEK.

8 THEY PASSED ANOTHER GROUP OF PEOPLE. THIS TIME THE PEOPLE LAUGHED AND POINTED. "LOOK AT THOSE STUPID PEOPLE," THEY SAID. "THEY HAVE A DONKEY YET THEY WALK IN THE HOT SUN!“ ÚGY TELT EL EGY MÁSIK EMBERCSOPORT. EZÚTTAL AZ EMBEREK NEVETTEK, ÉS RÁMUTATOTT. "NÉZD MEG AZOKAT A BUTA EMBEREKET," MONDTÁK. "VAN EGY SZAMÁR MÉGIS SÉTA A FORRÓ NAP!"

9 "MY SON," SAID THE MAN, "YOU HAVE LEARNT TODAY THAT, WHATEVER YOU DO, SOMEONE WILL FIND FAULT WITH YOU.“ "FIAM," MONDTA AZ EMBER"VAN TANULSÁG, HOGY BÁRMIT TESZEL, VALAKI TALÁL HIBÁT ÖNBEN."


Letölteni ppt "STORY THE MAN THE BOY AND THE DONKEY. AZ EMBER A FIÚ ÉS A SZAMÁR."

Hasonló előadás


Google Hirdetések