Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ha nem jön álom a szemedre Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe Ez felvidít majd és elrepít De ha marad még, hagyjál egy kicsit.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ha nem jön álom a szemedre Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe Ez felvidít majd és elrepít De ha marad még, hagyjál egy kicsit."— Előadás másolata:

1

2 Ha nem jön álom a szemedre Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe Ez felvidít majd és elrepít De ha marad még, hagyjál egy kicsit

3 Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, Ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra!

4 Havas téli lepedő borítja a tájat ilyenkor a pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol,surran a bendőben Sok minden jót Neked Az Új esztendőben.

5 Igaz, hogy még nincs itt az év vége, De én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért amíg stabilan Állok addig gyorsan BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok

6 Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok Néktek sok szépet, sikeres, boldog új évet!


Letölteni ppt "Ha nem jön álom a szemedre Igyál meg még egy pezsgőt a nevembe Ez felvidít majd és elrepít De ha marad még, hagyjál egy kicsit."

Hasonló előadás


Google Hirdetések