Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SEGÍTSEN, HOGY MÁSOKON IS SEGÍTENI TUDJUNK! VÉRADÁSRA JELENTKEZÉS Ön megadja személyi adatait a nyilvántartáshoz, és kitölt egy kérdőívet az egészségi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SEGÍTSEN, HOGY MÁSOKON IS SEGÍTENI TUDJUNK! VÉRADÁSRA JELENTKEZÉS Ön megadja személyi adatait a nyilvántartáshoz, és kitölt egy kérdőívet az egészségi."— Előadás másolata:

1

2 SEGÍTSEN, HOGY MÁSOKON IS SEGÍTENI TUDJUNK!

3 VÉRADÁSRA JELENTKEZÉS Ön megadja személyi adatait a nyilvántartáshoz, és kitölt egy kérdőívet az egészségi állapotáról.

4 ADATFELVÉTEL  Az adatfelvételhez a személyi igazolványra, lakcímkártyára és TAJ kártyára feltétlenül szükség van. Külföldi állampolgár csak útlevéllel és magyar TAJ kártyával jelentkezhet véradásra.

5 FELKÉSZÜLÉS A VÉRADÁSRA  Elfogyaszt egy pohár folyadékot, hogy a leadandó vérmennyiséget előre pótolja szervezetében.

6 VÉRADÁS ELŐKÉSZÜLETEI  Orvosi és laboratóriumi vizsgálat következik.

7 VÉRADÁS Ha minden rendben, Ön kényelmesen elhelyezkedik a vérvételi ágyon. A steril vérvételi zsákba 5-10 perc alatt lefolyik a vér, utána még pihen egy kicsit.

8 A VÉRADÁS Ideje: 2013. augusztus 23.péntek 8 00 -15 30 2013. augusztus 24. szombat 8 00 - 12 30 Helye:Kulturális Központ Táncterem Nyírbátor, Szabadság tér 7.

9


Letölteni ppt "SEGÍTSEN, HOGY MÁSOKON IS SEGÍTENI TUDJUNK! VÉRADÁSRA JELENTKEZÉS Ön megadja személyi adatait a nyilvántartáshoz, és kitölt egy kérdőívet az egészségi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések