Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ ÖREG NÉNI Bemutatjuk. Miután leérettségizett a fiatal, és jóképű fiatalember, nem tudott munkát találni. Nem volt pénze, de alakbért fizetnie kellett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ ÖREG NÉNI Bemutatjuk. Miután leérettségizett a fiatal, és jóképű fiatalember, nem tudott munkát találni. Nem volt pénze, de alakbért fizetnie kellett."— Előadás másolata:

1 AZ ÖREG NÉNI Bemutatjuk

2 Miután leérettségizett a fiatal, és jóképű fiatalember, nem tudott munkát találni. Nem volt pénze, de alakbért fizetnie kellett.

3 Támadt egy ötlete, hogyan tudna pénzt szerezni: a lakása ajtajára nagy betűkkel ezt irta: ÁGYON: 100 € HEVERŐN: 50 € PADLÓN: 25 €

4 Egy öreg néni ott ment el az ajtó előtt, megállt és elolvasta a hirdetést. Hazasietett, elővette a megtakaritott pénzét, és visszasietett a fiatalemberhez.

5 Amikor megérkezett, átadta az összes pénzét a fiatalembernek. Látván az öreg nénit, kissé kellemetlenül érezte magát a fiatalember, de aztán mégis megszámolta a pénzt: 100 €! Megcsókolta az öreg nénit és megkérdezte: -Az ágyban ugy-e? ÁGYBAN: 100 € HEVERŐN: 50 € PADLÓN: 25 €

6 Mosolyogva válaszolt az öreg néni: - Ne legyél naiv... NÉGYSZER A PADLÓN!!!


Letölteni ppt "AZ ÖREG NÉNI Bemutatjuk. Miután leérettségizett a fiatal, és jóképű fiatalember, nem tudott munkát találni. Nem volt pénze, de alakbért fizetnie kellett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések