Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI..."— Előadás másolata:

1 NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...
Az apa a lánya szobájáva lépve, egy levelet talált az ágyon. Reszketö kézzel bontotta fel, a legrosszabbra számítva:

2 “Kedves szüleim. Fájdalommal közlöm, de megszöktem az új szerelmemmel
“Kedves szüleim! Fájdalommal közlöm, de megszöktem az új szerelmemmel. Rátaláltam az IGAZIRA, és ez csodálatos érzés. Imádom a piercingjeit, a hegeket az arcán, a tetkóit és a barom jó motorját. De folytatom: terhes vagyok Lajcsitól, és azt mondta, meglátom milyen boldogok leszünk a putrijában. Álmunk, hogy sok gyerekünk legyen. Rájöttem, hogy a marihuána nem is olyan káros és termeszteni fogjuk a magunk, és barátaink részére.”

3 Cserében ök annyi kokaint adnak nekünk, amennyit csak kívánunk
Cserében ök annyi kokaint adnak nekünk, amennyit csak kívánunk. Miközben majd imádkozunk, hogy az orvostudomány mielöbb felfedezze az AIDS - elleni gyógyszert, hogy Lajcsi meggyógyulhasson. Igazán megérdemli. Ne aggódjatok az anyagiak miatt: Tóni barátunk elintézte, hogy részt vehessek a pornófilmekben amiket Sanya és Laca picéjében forgatnak. Állítólag et adnak egy szimpla jelenetért, másik et ha három férfival vagyok, és plusz et ha a ló is benne van.”

4 “Ne aggódj anya. Már 15 éves vagyok és tudok vigyázni magamra
“Ne aggódj anya. Már 15 éves vagyok és tudok vigyázni magamra... Valamikor a jövöben majd meglátogatlak benneteket, hogy megismerhessétek az unokáitokat.” Sok szeretettel ölel, lányotok.

5 U. I. : “Apa, ez az egész csak vicc. A szomszédéknál tévézek
U.I.: “Apa, ez az egész csak vicc! A szomszédéknál tévézek. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben mint a bizonyítványom. Amit mellesleg itt mellékelek!"

6 Az apa válasza: “Oda adtam a levelet anyádnak, hogy olvassa el. Az ijedségtöl szívinfarktust kapott és kórházban van. Az orvosok nagyon aggódnak az életéért. Az ügyvédek azt ajánlották, – mikor elmondtam mi történt – hogy tagadjunk ki, úgyhogy már nem vagy a lányunk és a végrendeletben sem szerepelsz. Kidobtuk a dolgaidat, és a szobádat irodává alakítottuk.”

7 Kicseréltük a zárat is, úgyhogy ha esetleg meggondolnád magad, máshol kell szállást keresned. De felesleges próbálkoznod a hitelkártyáddal, mert lenulláztuk a bankszámláddal együtt. A pénzt ami a számládon volt, az édesanyád gyógyítására fogjuk költeni. Mielött elfelejteném! Ne is próbálkozz telefonálni hogy pénzt kérj tölünk, mert zároltattuk a mobilodat és meszüntettük a számodat. Az itthoni telefonszámot is megváltoztattuk.

8 Az ékszereket amiket áldozásra és bérmálásra kaptál, a HIFI - tornyodat, a CD és a DVD gyüjteményedet, eladtuk a szomszédnak aki az ötödiken lakik. (annak akit annyira utálsz, mert mindig leskelödik amikor vetközöl...) ÁÁ!! Természetesen nem lenne rossz ötlet, ha közben valami munka után is néznél , mert sajnos már nem fogjuk finanszírozni a tanulmányaidat, sem a zeneórákat. Arra az esetre, ha nem találnál tisztességes állást és szállást, melegen ajánlom, lépj kapcsolatba “Pacával”.

9 Öt a katonaság idejéböl ismerem, és igazából nem tudom pontosan mivel foglalkozik, de küldtem neki egy képet rólad és megnyugtatott, hogy egy ilyen lányt mint te, probléma nélkül el tud helyezni Marokkóban, Algériában, vagy esetleg Líbiában. Végül, de nem utolsó sorban, kívánom hogy minden OK legyen az új életedben és légy nagyon boldog.

10 U. I. : Kislányom, ez az egész csak egy vicc
U.I.: Kislányom, ez az egész csak egy vicc. Anyáddal – aki makkegészséges - együtt nézzük a tévét és jókat röhögünk. Csak azt akartam bebizonyítani, hogy vannak sokkal rosszabb dolgok az életben, mint az a következö három hét ami alatt se tévé, se semmi, és természetesen ki sem teheted a lábad otthonról a bizonyítvány és a hülye vicced miatt.


Letölteni ppt "NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések