Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről."— Előadás másolata:

1 Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről 2. intézkedés Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről 3. intézkedés Nonprofit szervezet ügyfél esetén a benyújtás évét megelőző utolsó éves beszámoló 5. intézkedés Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről kisfilm készítéséhez 6. intézkedés Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről kisfilm elkészítéséhez Integrált Közösségi Szolgáltató Tér címmel rendelkező ingatlanok esetében a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal határozatának egyszerű másolata a záró kifizetési kérelem elfogadásáról.

2 Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 7. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről 10. célterület Projektterv

3 Testületi határozat kivonat Egyházi igazolás (jogi személyiséget igazoló) Lakcímkártya egyszerű másolata Ingatlan használathoz hozzájáruló nyilatkozat Két hasonló műszaki tartalommal rendelkező árajánlat (fellépőre elég egy árajánlat) Építési beruházások esetén: Engedély köteles: Igazolás, hogy megindították az eljárást Jogerős, ügyfél nevére szóló érvényes építési engedély Műszaki tervdokumentáció, mely az ügyfél nevére szól és a tervező is aláírta (helyszínrajz, műszaki leírás, fejlesztés előtti és utáni állapot) Nem engedély köteles Igazolás, hogy nem engedélyköteles Műszaki tervdokumentáció, mely az ügyfél nevére szól és a tervező is aláírta (helyszínrajz, műszaki leírás, fejlesztés előtti és utáni állapot) Térképmásolat Képzéshez, képzési ütemterv Pályázathoz csatolandó dokumentumok

4 (6)Ha az ügyfél valamely kiadási tételéhez kapcsolódóan árajánlatot csatol be a pályázatához vagy a kifizetési kérelméhez, a támogatásra csak olyan árajánlat alapján jogosult, amely a)nem a LEADER HACS-tól származik, b)e rendelet hatálybalépését követően állítottak ki, és c) tartalmazza ca) az ajánlatkérő nevét, címét és az ajánlattevő nevét, címét és adószámát vagy adóazonosító jelét, cb) a kiadási tétel műszaki adatait, cc) a kiadási tétel mennyiségét és mértékegységét, cd) a kiadási tétel nettó összegét, a felszámított áfát és bruttó összegét, vagy az az árajánlatból megállapítható, ce) a kiadási tétel pénznemét, amennyiben az forinttól eltérő, cf ) az ajánlattevő aláírását, valamint cg) az árajánlat kiállításának dátumát. Árajánlatok formai követelményei

5 (7) Elektronikus árajánlat esetén a (6) bekezdés c) pont cf ) alpontja szerinti követelményt nem kell alkalmazni, azonban ha az árajánlattevő az ajánlatát elektronikus levélben adta, mellékelni kell az elektronikus levelet és az elektronikus levél csatolmányainak is meg kell felelniük a (6) bekezdés a)– b) pontjában és a c) pont ca), cb), cc), cd), ce), cg) alpontjában meghatározott követelménynek. Webáruházból letöltött árajánlat esetén a (6) bekezdés c) pont ca), cf ) és cg) alpontja szerinti követelményt nem kell alkalmazni. Az elektronikus árajánlat akkor fogadható el, ha tartalmazza a webáruház honlap címét.


Letölteni ppt "Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről."

Hasonló előadás


Google Hirdetések