Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét."— Előadás másolata:

1 Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét

2 Az Agnya Chakra Amiről szó lesz: Tudás Tapasztalás Tulajdonságok
Tisztítás

3 Agnya Tudás “Az Agnya Chakra, amit néha harmadik szemként említenek, az agyunk középső részén található, és az emberiség fejlődésének a hatodik szintjét képviseli.” Shri Mataji Nirmala Devi

4 Agnya Tudás Agyunk középső részén található (a homlok szintjén)

5 Agnya Tudás Jellegzetességek Szirmok száma: 2 Elem: Fény Szín: Ezüst
Fizikai plexus: Látóidegek kereszteződése (toboz- és agyalapi mirigy) Bolygó: Nap Kéz: Gyűrűs ujjak

6 Agnya Tudás Megnyilvánulás Látás Hallás Gondolkodás

7 Agnya Tudás Az Agnya chakra isteni megnyilvánulása a bennünk levő megbocsátás ereje. Az aspektus neve Shri Jézus Krisztus (Anyja, Mária)

8 Agnya Tudás Az Agnya chakra mantrája AUM twameva sakshat
Shri Mária Jézus sakshat Shri Adi Shakti Mataji Shri Nirmala Devi Namo Namaha

9 Agnya Tapasztalás Megbocsátás Gondolat nélküli tudatállapot Feltámadás
Alázatosság és könyörület

10 Agnya Jótéteményei A megbocsátás ereje Alázatosság Békéssé tesz
Könyörületessé tesz Békés elme

11 Agnya Egyensúly Gondot okoznak Szüntelen gondolkodás Fanatizmus
Aggódás Szexuális fantáziák Flört, pornográfia Nem megbocsátás Önsajnálat Önmegbocsátás hiánya Múltban élés Erőszakos magatartás Egoizmus Jövővel való foglalkozás

12 Agnya Egyensúly Betegségek Túl sok ego Túl sok super-ego
Szellemi betegségek Agyi betegségek

13 Agnya Tisztítása A Középső Agnya chakra
Mantra: “Shri Mária Jézus” vagy “Shri Mahavishnu”. Kijelentés: “Anyám, tégy engem egy megbocsátó és önfeláldozó személlyé.” Adjunk vibrációkat a chakrának. Amikor a Kundalini eléri az Agnya chakrát, minden múltbéli bűn megbocsáttatik és a Karma feloldódik. Felejsd el a múltat, a jövő nem létezik, csak legyél a jelenben. Fejleszd ki a gondolatnélküli állapotot – éber de nem gondolkodó – “Nirvichara Samadhi”. Ezzel az állapottal tarsd vissza a sok gondolatot. Mondd el szívből a Mi Atyánk imát. Nézzük Shri Mataji Agnya-ját gyertyalángon keresztül. Tegyünk vibrált kumkumot vagy szantálfa olajat az Agnya chakrára.

14 Agnya Tisztítása A Bal Agnya chakra
Mantra: “Shri Maha Ganesha” vagy “Shri Maha Bhairava”. Kijelentés: “Anyám, kegyelmedből kérlek bocsáss meg nekem”. Adjunk vibrációkat a chakrának, a fejünk hátsó részén. Bűntudat érzete nélkül kérjünk megbocsátást. Tekintetünk ne legyen tisztátalan. Alkalmazzunk gyertyás kezelést a tarkó tájékán. Ütögessük fejünk hátsó részét, bal tenyeret tartsuk a fénykép felé. Ne élj a múltban. Mondj le a haszontalan szokásokról és kondicionáltságról. Add át magad Shri Mataji Superegojának. Súlyos esetben adjunk kámforos bandhant a fej hátsó részének. Dörzsöljük a fej hátsó részét Tigerbalm balzsammal.

15 Agnya Tisztítása A Jobb Agnya chakra
Mantra: “Buddha” vagy “Mahat Ahamkara”. Kijelentés: “Shri Mataji, megbocsátok mindenkinek, magamnak is”. Adjunk vibrációkat a homlokunknak és a fej bal oldali részének. Bocsássunk meg mindenkinek. Ne engedjük, hogy a nem megvalósult emberek megérintsék az Agnya chakránkat vagy a szemeinket. Helyezzünk jeget homlokunkra, fej baloldali részére vagy a fejtetőre, ha ezeken a részeken túlzottan áramlik a hő. Hagyjunk fel minden meditációs gyakorlattal, amelyik az Agnya-t használja: koncentráció, vizualizációs technikák, agyprogramozás, tisztánlátás, hipnózis és egyébb “Siddhi”, ez mind megszállottság, amiket el kell távolítani. Ne legyünk futurisztikusak.

16 Agnya Tisztítása Kijelentések
Anyám, megbocsátok mindenkinek, magamnak is. Anyám, kérlek bocsásd meg az összes vétkem, amit a Lelkem ellen követtem el tudatosan vagy nem tudatosan.

17 Meditáljunk 17


Letölteni ppt "Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét."

Hasonló előadás


Google Hirdetések