Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A fények, az ősz színei hány FESTŐT megihlettek már. Ez lesz FESTMÉNYEINK tárgya, melyeken borvidékeket is bemutatunk, a kóstolás élményéből.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A fények, az ősz színei hány FESTŐT megihlettek már. Ez lesz FESTMÉNYEINK tárgya, melyeken borvidékeket is bemutatunk, a kóstolás élményéből."— Előadás másolata:

1

2 A fények, az ősz színei hány FESTŐT megihlettek már. Ez lesz FESTMÉNYEINK tárgya, melyeken borvidékeket is bemutatunk, a kóstolás élményéből.

3 A Vörösbor íze költözött a borókafa keretezte csendéletbe.

4 Badacsonyi Szürkebarát a festő badacsonyörsi szőlőjéből, eredeti bazaltra festve.

5 Somlói Juhfark gránitlapon Györgykovács Imre szőlője tövében.

6 Csopaki Olaszrizling a Linczy-Pince teraszáról. Aki kitalálja, hogy melyik a legkésőbbi szüretelésű Linczy-bor – mely vetekszik a tokaji aszúval is – küldjön egy Email-t a biharil@enternet.hu címre, s ajándékot fog kapni!

7 Móri Ezerjó-Aszú Bozókyék pincéjéből.

8 A Gerecse oldalain Marek Lajos pincéjében találkozhatunk.

9 Villányi Kékfrankos Gere Tamáséknál.

10 Áthajózva a Dunán, Hajósi Kunleányt kóstolunk a Hubert Pincében.

11 Egerben a Balla Pincében Egri Medina édes bora vár.

12 Tokaj-Hegyaljához érkezve megnyílik a hegy gyomra, s a Bene Pincészet Tátrai Zsolt varázslatában fenséges élményeket kínál Zemplén minden hangulatával.

13 Tokajban már a múzsa kacéran és tüzesen hív a pince mélyére, aszút kóstolni.

14 www.artlevy.hu LEVYNTGARD S ha a festő jó munkát végzett, örömmel kóstolhatja Tokaj oltárán a Művészet és Bor Gyümölcsét.


Letölteni ppt "A fények, az ősz színei hány FESTŐT megihlettek már. Ez lesz FESTMÉNYEINK tárgya, melyeken borvidékeket is bemutatunk, a kóstolás élményéből."

Hasonló előadás


Google Hirdetések