Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A bor története Az Isten kétféle bort teremtett. A szürkebarátot és a leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A bor története Az Isten kétféle bort teremtett. A szürkebarátot és a leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát."— Előadás másolata:

1 A bor története Az Isten kétféle bort teremtett. A szürkebarátot és a leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát beteszi dugóját a leánykába.

2 A bor története ● Ha a dugó pont jó, akkor ezerjó. ● Ha a dugó puha, akkor a leányka elkezd szomorodni. ● Ha a dugó el van szorítva, akkor kéknyelű.

3 A bor története – Ha a dugót felaprítva teszik a leánykába, akkor szemelt rizling. – Ha a dugó nehezen megy be, akkor visontai.

4 A bor története ● Ha a dugó sehogyan sem megy be, akkor pusztamérgesi. ● Ha a leányka nem kap dugót, akkor csongrádi vörös. ● Ha a dugót egy másik szürkebarátba teszik, akkor homoki. ● Ha a leányka nem akarja a dugót, akkor kövidinka.

5 A bor története ● Ha a dugó csavaros, akkor furmint. ● Ha a dugót rossz helyre teszik, akkor malaga. ● Ha a szürkebarát 25 éves, akkor bikavér. ● Ha a szürkebarát 75 éves, akkor aszú

6 A bor története ● Ha a szürkebarát költői hajlamú, akkor siller. ● Ha a leányka néger, akkor pinot noir. ● Ha a leánykán erényöv van, akkor vaskúti.

7 A bor története Egészségünkre!!!!


Letölteni ppt "A bor története Az Isten kétféle bort teremtett. A szürkebarátot és a leánykát. A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát."

Hasonló előadás


Google Hirdetések