Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ACES Academy of Central European Schools Nemzetközi iskolai együttműködés Két, vagy több partner iskola között www.aces.or.at www.aces.or.at Támogatók:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ACES Academy of Central European Schools Nemzetközi iskolai együttműködés Két, vagy több partner iskola között www.aces.or.at www.aces.or.at Támogatók:"— Előadás másolata:

1 ACES Academy of Central European Schools Nemzetközi iskolai együttműködés Két, vagy több partner iskola között www.aces.or.at www.aces.or.at Támogatók: Erste alapítvány Interkullturalles Zentrum, Ausztria

2 Téma 2010.-ben: Konfliktusok az iskolákban és környékükön megelőzésük megoldások kezelésük Partner intézmény: Papanot Pyjov, Bulgár Művészeti szakközépiskola, Pleven Munkanyelv: angol Időtartam: 2010 szeptember-március 15.

3 Try walking in my shoes! Próbálj járni az én cipőmben! Művészeti projekt, ahol a partnerek ugyanazokat a feladatokat készítik el közösen. Művészeti projekt, ahol a partnerek ugyanazokat a feladatokat készítik el közösen. 10 diák és 3 tanár dolgozik a művészeti feladatokon, de a projekt az egész iskoláé 10 diák és 3 tanár dolgozik a művészeti feladatokon, de a projekt az egész iskoláé 2 találkozót foglal magába a projekt 2 találkozót foglal magába a projekt 2011 január 30 február 3.-ig Kecskemét 2011 január 30 február 3.-ig Kecskemét 2011 február 28-március 4.-ig Pleven, Bulgária 2011 február 28-március 4.-ig Pleven, Bulgária

4 1.Feladat: Rajzold meg magad, mint cipő! Parafrázis: Vincent Van Gogh: Papucsok, bakancsok stb Konfliktus megelőzés Önismeret kialakítása A feladatot megpályáztattuk a 11 c és 12 c tanulói között. A 10 diákot a többi művésztanár választotta ki. A feladatot megpályáztattuk a 11 c és 12 c tanulói között. A 10 diákot a többi művésztanár választotta ki. 10 diák + 3 tanár küldi el munkáit Bulgáriába, hogy munkapárok alakulhassanak ki. 10 diák + 3 tanár küldi el munkáit Bulgáriába, hogy munkapárok alakulhassanak ki.

5 Folyamatos internetes kommunikáció a partnerek között Folyamatos internetes kommunikáció a partnerek között A párok képregényt készítenek, ahol egy saját konfliktust dolgoznak fel, aminek feloldását, végét a pár másik tagja készíti el. A párok képregényt készítenek, ahol egy saját konfliktust dolgoznak fel, aminek feloldását, végét a pár másik tagja készíti el. Produktumok: 26 önarckép, mint cipő, 26 konfliktus képregényben, pozitív befejezéssel Produktumok: 26 önarckép, mint cipő, 26 konfliktus képregényben, pozitív befejezéssel 2 találkozó 2 találkozó Kiállítás a projekt anyagából Kiállítás a projekt anyagából

6 Kick-off Meeting Szenc, Szlovákia 2010. szeptember 27-október 1. Projekt találkozó Projekt találkozó 45 nyertes projekt 45 nyertes projekt Kb 100 iskola képviselője, 1 tanár + 1 diák /intézmény Kb 100 iskola képviselője, 1 tanár + 1 diák /intézmény Kb 250 ember Kb 250 ember Albánia, Ausztria, Bosnia and Herzegovina, Bulgária, Horvátország, Czeh Köztársaság, magyarország, Kosovo, Macedonia, Moldova, Montenegro, Románia, Szerbia, Szlovák Köztársaság és Szlovénia Albánia, Ausztria, Bosnia and Herzegovina, Bulgária, Horvátország, Czeh Köztársaság, magyarország, Kosovo, Macedonia, Moldova, Montenegro, Románia, Szerbia, Szlovák Köztársaság és Szlovénia

7 Közös plakát készítése, csoportfotó

8

9

10

11 Közös feladat, amit az iskolák otthon végeztek a Konferencia alatt Készíts egy fotót a diákokkal, ami leírja a projektet.

12 A bulgár partneriskola képei

13

14

15


Letölteni ppt "ACES Academy of Central European Schools Nemzetközi iskolai együttműködés Két, vagy több partner iskola között www.aces.or.at www.aces.or.at Támogatók:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések