Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tiszacsegei Szépségkastély Startparti 2007. november 16-18. Emlékeztető Yrisz Klub – Vay Kastélyhotel – PszichoMenedzser Stúdió - X-party szisztéma Szilvásy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tiszacsegei Szépségkastély Startparti 2007. november 16-18. Emlékeztető Yrisz Klub – Vay Kastélyhotel – PszichoMenedzser Stúdió - X-party szisztéma Szilvásy."— Előadás másolata:

1 Tiszacsegei Szépségkastély Startparti 2007. november 16-18. Emlékeztető Yrisz Klub – Vay Kastélyhotel – PszichoMenedzser Stúdió - X-party szisztéma Szilvásy Péter & Sir Sándorusz Istvanusz Black 2007.

2 Fi- gyel- meztetés! A humorérzék hiánya esetén ezt a diafilmet csak 12 éven aluli gyerekek jelenlétében lehet megnézni! Humorérzék tökéletes hi- ánya esetén ajánljuk a Szomorfű kapszula használatát (a koczkázatok és a mellékhatások érdekében tekintsen szomszédjára, orvosára, gyógyszerészére, benzinkutasára és tükörbe!)

3 1. Gyülekezés a Duna Plázában - A kocsi előállt, hol a tömeg? - Mindenki hozzon magával még egy embert! A fukar mindenit!

4 2. A Megérkezés A helyi előljáróságok és iskolások ünneplő tömege fogadta a budapesti delegációt.A helyi előljáróságok és iskolások ünneplő tömege fogadta a budapesti delegációt. Képünkön a meghitt megérkezés, landolás. Tiszta égbolt, szürke marhák, ménes a háttérben, a Kastély előtérben, a kocsi előtt áll. Még.Képünkön a meghitt megérkezés, landolás. Tiszta égbolt, szürke marhák, ménes a háttérben, a Kastély előtérben, a kocsi előtt áll. Még.

5 3. A Szobafoglalás Vay generális …Vay generális … Rákóczi …Rákóczi … Vlagyimir IljicsVlagyimir Iljics Ronald régen,Ronald régen, De most én.De most én. Itt, ebben.Itt, ebben. Fittebben!Fittebben!

6 4. A Lányok, a lányok, a lányok … „Estére kicsi énekszóval, kaviáros szendviccsel várunk benneteket, hős kuruc vitézek!”

7 5. A Haditerv átgondolása Igen. Mindenképpen előbb kell alkalmazni az aperitivusz bootolását, csak utána lehet installálni a túrós palacsintával töltött fahéjas palacsintát, enzimatikus metabolizmus céljából.” „ Igen. Mindenképpen előbb kell alkalmazni az aperitivusz bootolását, csak utána lehet installálni a túrós palacsintával töltött fahéjas palacsintát, enzimatikus metabolizmus céljából.”

8 6. A Kis hableány „Feljöttem a hullámok mélyéből, dicső lovagom! Mit kívánsz tőlem?” „Nem kívánok egyebet, csak egy … Az előbb még eszemben volt! Ez a víz mindent megold, hátha megtudok válaszolni a talányos kérdésre, ha iszom egy kis Colát!”

9 7. A Vacsora A gazdagon megterített asztal látványát idegbeteg és hurutos nézőink kérésére nem sugározzuk. Elég csak annyit megjegyeznünk, hogy rendelkeztünk a nyolcfogásos menü elfogyasztásához szükséges étvággyal. A lekváros túróval töltött fahéjas palacsintát diétázó nézőinknek nem ajánljuk!

10 8. Nem jönnek a lapok! „Vazze! Megint Pikk Dáma! 22. Sok. Kérek új osztást!” - Azaz kártyázás közben jön-megy az étvágy!

11 9. A Zugivászat „Most mér mondod! Nem is vagyok sose zugivó!! Ez csak málnaszörp, de TRAUBIT AKAROK!!!”

12 10. És akkor megjelent … „Mondjad fiam, nektek mit hozzunk?!” „Az asszonynak és a lyánynak ugyanazt! Nekem a szokásosat!

13 11. A Tea „Azt mondjátok, ez itt tea és nem bor? Mit tettetek bele, hogy ilyen jókedvem lett?”

14 12. Az Eredmény megfelelő Al Capone (középen) személyesen tájékozódott a faültetés részleteiről, és ellenőrizte a Szépségfa hajszálgyökereit, megszámolva azokat. A csoportkép a sikeres végeredmény tudatának örömteli pillanatáról készült.

15 13. A Székelyek is megjelentek „Isten Önnel idesapám!” „Hová mész fiam?” „Én sehová, de magára dől a fa!”

16 14. A Fa monologonja „Látom jőni a székelyt és a fiát. De most nem dőlök be nekik.”

17 16. A Pipa „Nem akar tüzet fogni a pipám, be kell forduljak a konyhába! Addig ti csak ássatok! Ha olajat találtok, szóljatok, mert kifogyott a tank!”

18 17. Mindenki egy ért! „Amíg mi tartjuk a fát, addig ti csak ássatok!”

19 18. A Három testőr megjelent Mössziő Öt Megapikszel, mössziő Hat Megapikszel és Lady Nyolc Megapikszel.

20 19. Kész! Elkészült a nagy mű, igen. A kép forog, a hársfa pihen. Kikötötték, elásták, beásták a bestiák.

21 20. Felállt a fa! Tímea keze érintése is feltámasztó hatású. Ezért lett ő a Szépségkastély arca, keze, esze, szíve, veséje, mája, lépe, haja, szeme, füle, mosolya.

22 21. A Kristálykorona „Országomat egy hajcsatért! Mindjárt leesik. Az ásó-kapa leválaszt, nekem ne adjátok” Elöl a Kristálykorona (Botos Péter üvegművész alkotása!), benne Hatodik Missírisz, mellette Timi, a Kastély mögöttük.

23 22. Sütikék „Jó van! Megkergetted azt a behemót oroszlánt. Ügyes vagy. Most szimatolj! Keresd az elvveszett ereklyék fosztogatóit, a labancokat!” „Jövünk mi is a Szépségkastélyba! Hófehérke, Jedi lovag és Darth Weder az üdvözletét küldi. Az esti partira ők is eljönnek!”

24 23. Mondottam embör A Kastély szelleme is megjelent a Startpartin. Miután üdvözölte a tömeget, kinézte magának Fruzsinát (alsó kép, balomon), mert érzett benne valami spirituszt, szűzies tisztaságot. De azután visszakozott a borospincébe, ahol magas szintű megbeszélést folytatott Hófehérkével és kíséretével.

25 24. A Csúcstechnikák-1 „Ha esetleg mégis nagyfeszültséget vezetnétek belém, akkor a hársfa mellé temessetek, és a sírhalmomra ne felejcsetek nefelejcset ültetni!” „Egy kis csokikrémmel fogjuk bebalzsamozni! Az nagyon egészséges.”

26 25. A Csúcstechnikák-2 „Somatoelektroimpedanciadiagnosztikaidetektom eter. Mindent kimutat. Kezeléséhez kéz és láb kell. Meg fej-has az elektródáknak. Vizsgálat előtt három nappal ne egyen! Szimulánsok és poliészterek kíméljenek!”

27 26. A Csúcstechnikák-3 A Solorion módszer (Namber Van!) forradalmasítja a természetgyógyászatot. Íme, a bizonyíték. Látható. A páciens azóta is jobban lát! Csak felkészített szakemberek végezhetik a lámpa bekapcsolását!

28 27. Őlordsága - 1 „Persze, persze! Megengedem, neked kis ember, hogy visszategezzél! De ha kérhetem, ne mások előtt!”

29 28. Őlordsága - 2 „Maroknyi a csapatom. De lelkes!”

30 29. Őlordsága - 3 „Ez meg az elitkommandóm!”

31 30. Őlordsága - 4 „Régi elvtársam, Sir Lancelot lovag, most írt egy sms-t, hogy nem sokára ő is megérkezik a Startpartira. Vajon küldjem ki a hintómat a reptérre érte?”

32 31. A Művészet ‘”Három órán át szívtam ezzel a … kipufogócsövel, míg ilyenné varázsoltam, és azt mondod, nem ér meg 450 ezer forintot?”

33 32. A Csúcstechnikák-4 Valóban! A Solorion lámpa képes akár öt perc alatt három dioptriát javítani a szemén, vagy akár a szemüvegén!

34 33. A Mindenszépségek Páholyának úrnője „Köszönöm néked kedves Yrisz Klub és X-party, a gyémánt nyakékemet hogy visszaszereztétek nekem! Puszika, örök hála és dicsőség!”

35 34. Őlordsága - 5 „Érezhetően javított a helyzetünkön! Köszönjük, X-party!”

36 35. A Pókercsata után „A Szilvásy elnyerte a kocsimat pókeren! Van még hely a Moszkvicsotokban?” „Nem tudok mit mondani. Sajna nekem meg két hétig kell mosogatnom a konyhán, pedig vár a szentendrei villám. Bejött neki a royal flush, nekem meg ász pókerem volt. A pisztolyomat sem találtam, annyira ideges voltam. Még szerencse, hogy jó itt, ebben a Szépségkastélyban!

37 36. Az Üzlet-1 „Igen, kis kezit csókolom! Legyen szíves csomagolni a platina nyakláncot, megveszem fél milkáért. Van pénzem, mert beléptem az Ökonetbe, és tagja vagyok a világhíres Yrisz Klubnak!

38 37. Az Üzlet-2 Az lehet, hogy a házasságok a Mennyekben köttetnek, de a jó üzletek itt, az X-party- Yrisz Klub - Szépségkastélyban. (Fizetett hirdetés)

39 38. Sándor gavarít tószt! „… és akkor a törökök nagy haddal támadtak. De mi hősiesen megvédtük a várat, a nőket, a gyerekeket, a borosho-ho-ho-hordóinkat. Na ebből a borból fogtok most kis kóstolót kapni az esti lakoma mellé! Emelem poharamat, emeljétek ti is!”

40 39. Őlordsága - 6 A lakoma több száz résztvevője lélegzet visszafojtva várja és hallgatja Sir Sándor lovagtól a „jóétvágyat!” jelszót, mely inicializálja a tányérok belső űrtartalmának kulináris komponensekkel való feltöltését, valamint azok elfogyasztását.

41 40. Az Ámulat Lapzártáig még nem tértek magukhoz az ámulattól Tiszacsege, Debrecen, Hajdúböszörmény, Bukarest, Kijev, Varsó és környéke lakói, a Tiszacsegei Szépségkastély pompázatos éjszakai látványossága és az esti tűzijáték láttán, hallatán. „Ehhez hasonló csak az augusztus 20-i, viharmentes tűzijátékok vannak a történelemben!” – állítja megfelelő komolysággal egy történész akadémikus. A Kastély fénydekorációját a NOELDECOR Kft készítette, fél nap alatt! (ez egy még ki nem fizetett hirdetés.) A Startpartit egy táncos, élőzenés mulatozás tette teljesen inkompletté. Igaz, a pálinkák, vodkák és Zwack Unicumok (ezt sem fizették még ki!) is besegítettek a jótékony hangulatba. Következik: 2007. december 5., 18 órakor: Yrisz Klub Nívódíj Gála. Március 25-én: TesíTudaT Konferencia (politika, ezotéria, vallás zusammen). Március 18 körül: a Tiszacsegei Szépségkastély nyitó bulija. Jegyek már most igényelhetők! Addig is a legjobbakat!

42

43 Köszike! A Szervezők – a Tiszacsegei Szépségkastély tulajdonosa Sir Sándor István Fekete és az Yrisz Klub vezetője, Szilvásy Péter ezúton is megköszönik a partnerek segítségét. Külön kiemelve az alábbi személyeket, cégeket: Külön kiemelve az alábbi személyeket, cégeket: 1.Vincze Tíme –a Kastély arca 2.AZÚR ékszerház, Hajdúböszörmény 3.Marton László 4.Krisan Győző 5.Hajdú család 6.Maria Hellebrandt 7.NOELDECOR – Harangozó Bea 8.Rózer Tibor – Csillagmadár kft 9.Konkoly Ágnes Hatodik Miss Írisz 10.Holczmann Fruzsina Miss Beforeparty 11.Somatoinfradiagnosztikai Központ 12.Sóbarlang Kft 13.Lapu Mihály – Intergaléria 14.Kormányzati Tanácsadó Jósda 15.Agárdi Gábor – SWI


Letölteni ppt "Tiszacsegei Szépségkastély Startparti 2007. november 16-18. Emlékeztető Yrisz Klub – Vay Kastélyhotel – PszichoMenedzser Stúdió - X-party szisztéma Szilvásy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések