Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Modern idők Modern Times (1936). Információk a filmről Rendező:Charles Chaplin Producer:Charles Chaplin Forgatókönyv:Charles Chaplin Operatőr:Ira H. Morgan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Modern idők Modern Times (1936). Információk a filmről Rendező:Charles Chaplin Producer:Charles Chaplin Forgatókönyv:Charles Chaplin Operatőr:Ira H. Morgan."— Előadás másolata:

1 Modern idők Modern Times (1936)

2 Információk a filmről Rendező:Charles Chaplin Producer:Charles Chaplin Forgatókönyv:Charles Chaplin Operatőr:Ira H. Morgan Roland Totheroh Zene:Charles Chaplin Szereplők:Charles Chaplin Paulette Goddard

3 A film történeti jelentősége A Modern időkben tűnik fel utoljára Charlie Chaplin kis csavargó figurája, amelyet még 1914-ben talált ki, és amely híressé és népszerűvé tette.

4 Hibák Rossz néven van elmentve Háttérszín el van gépelve 1. dia –A cím és szöveg színe fel van cserélve –Cím és szöveg betűmérete nem stimmel –Kép nem a jobb alsó sarokban van 2. dia –Kép szélessége nem 9 cm –Az első oszlopban ez utolsó szó nem félkövér –Az utolsó cellában 2 sorban van a név 3. dia –Látszik a felsorolásjel –A képek nem 12 cm szélesek Az első dián az alcím később jelenik meg A képek nem jobbról jelennek meg A 3. dián a 2. kép nem teljesen takarja el az alsó képet + föl vannak cserélve a képek


Letölteni ppt "Modern idők Modern Times (1936). Információk a filmről Rendező:Charles Chaplin Producer:Charles Chaplin Forgatókönyv:Charles Chaplin Operatőr:Ira H. Morgan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések