Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E m l é k ü l... Krisztinek ! Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry Jól csak a szívével.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E m l é k ü l... Krisztinek ! Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry Jól csak a szívével."— Előadás másolata:

1

2 E m l é k ü l... Krisztinek ! Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry

3 Az Úr vezet az élet ösvényein az Úr hatalmas, áldott, er ő s keze, Ő nagy, Ő jó, Ő tudja az utat, ne kérdezd merre, csak fogózz bele, Szakadékon, sziklán, tengeren, mindegy,- el ő re bátran nyútsd kezed, Köd van ? Ne félj ! Ő lát helyetted is csak bízzál, bízzál,- hiszen az Úr vezet !

4

5

6

7

8

9

10 "A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az ő szi szél De a szeretet, ha tiszta szívb ő l fakad, Elkíséri az embert, amíg él." József Attila "A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az ő szi szél De a szeretet, ha tiszta szívb ő l fakad, Elkíséri az embert, amíg él." József Attila

11 Szeretettel : Mama 2009.ápr.


Letölteni ppt "E m l é k ü l... Krisztinek ! Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Antoine de Saint-Exupéry Jól csak a szívével."

Hasonló előadás


Google Hirdetések