Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sárréti TK. A Nádor-csatorna kármentesítési programjának következményeként a mederben jelentősen javul a víz minősége. Ez lehetőséget teremt a Csóri.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sárréti TK. A Nádor-csatorna kármentesítési programjának következményeként a mederben jelentősen javul a víz minősége. Ez lehetőséget teremt a Csóri."— Előadás másolata:

1

2 Sárréti TK.

3 A Nádor-csatorna kármentesítési programjának következményeként a mederben jelentősen javul a víz minősége. Ez lehetőséget teremt a Csóri duzzasztó feletti bal parti terülten elhelyezkedő Csóri rét tavaszi elárasztására. A Nádor-csatorna bal parti depóniájában lévő oldalzsilipek rekonstrukciójával és ezen műtárgyakhoz csatlakozó árkok szükség szerinti felújításával – elősegítve ezzel a víz szétterítését – a terület 50-60 cm mélységű vízborítással időszakosan ~ 350 ha ~ 2.100.000 m³

4 Sárvíz-völgye TK.

5

6 Soponyai-víztározó és Nádor-csatorna közötti terület ~ 60 ha ~ 360.000 m³ Soponyai Öreg-tó és Korpás-tó ~ 10 ha ~ 200.000 m³ Fészkelő, táplálkozó terület, Vízpótlás Nádor-csatornából a Sárvíz-Malom-csatorna irányába

7 Égés-tó és Ökrész-tó (Sárkeresztúr-Sárszetágota)

8 ~ 350 ha ~ 2.100.000 m³ Árvíz-, belvíz veszély csökkentő hatás Élőhely rekonstrukció Fészkelő, táplálkozó terület Hal ívóhely Környező területek vízháztartásának javítása (erdők, mezőgazdasági területek)


Letölteni ppt "Sárréti TK. A Nádor-csatorna kármentesítési programjának következményeként a mederben jelentősen javul a víz minősége. Ez lehetőséget teremt a Csóri."

Hasonló előadás


Google Hirdetések