Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az élet. Vannak az életben pillanatok, amikor neked valaki annyira hiányzik, hogy álmaidból életre keltenéd, csak hogy átölelhesd!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az élet. Vannak az életben pillanatok, amikor neked valaki annyira hiányzik, hogy álmaidból életre keltenéd, csak hogy átölelhesd!"— Előadás másolata:

1 Az élet

2 Vannak az életben pillanatok, amikor neked valaki annyira hiányzik, hogy álmaidból életre keltenéd, csak hogy átölelhesd!

3 Amikor egy ajtó a boldogság felé bezáródik, azonnal nyílik egy másik. De mi a bezárult ajtót bámuljuk és nem vesszük észre a másikat.

4 Ne a külsöt nézd, az megtéveszhet. Ne a gazdagságot nézd, az elveszhet. Keress valakit, aki megnevettet, mert gyakran egy egyszerü mosoly a legsötétebb napot is bearanyozhatja. Keress valakit, aki a szívedbe mosolyt kelt.

5 Álmodd azt, amit álmodni szeretnél; Menj el oda, ahová szeretnél; Próbálj meg annak lenni, aki valóban lenni akarsz, mert csak egy életed van és csak egyszer tehetsz meg olyan dolgokat, amit meg akarsz tenni. meg olyan dolgokat, amit meg akarsz tenni.

6 Sok szerencsét kívánok neked az életben; sok próbatételt, hogy erös maradj; Könnyeket, hogy ember maradj és reményt, hogy megtaláld a boldogságot

7 Azok, akik boldogok, nem mindig dúskálnak a jóban. De megpróbálnak abból, amilyük van, a legjobbat csinálni.

8 A legcsodálatosabb jövö mindig attól függ, hogy hogyan gyözted le a múltat. Úgy tudsz csak az életben elöre jutni, ha múlt hibáit és fájó szívedet legyözted.

9 Amikor születtél, sírtál Amikor születtél, sírtál és mindenki körülötted mosolygott. Úgy éld az életet, hogy mindig mosolyogj, akkor is, ha körülötted mindenki sír.

10 Küldd el ezt a levelet azoknak, akik fontosak neked…

11 …és azoknak, akik valamilyen módon mély benyomást tettek rád…

12 …valamint azoknak, akik megnevettettek, …valamint azoknak, akik megnevettettek, amikor valóban szükséged volt rá…

13 …és azoknak, akik rámutattak a pozitív dolgokra, amikor rossz passzban voltál…

14 ….és azoknak, akiknek a barátsága fontos neked…

15 …és azoknak, …és azoknak, akikröl nem tudsz lemondani!

16 Ha nem küldöd tovább ezt a levelet, semmi rossz nem fog történni…

17 … de elmulasztod a lehetöséget, hogy valakinak egy jó napot szerezz!

18 Az életet nem lélegzetvételekben mérik, hanem pillanatokban, amelyek elrabolták a lélegzetedet!

19 Tehát…

20 Jó szerencsét … Jó szerencsét …


Letölteni ppt "Az élet. Vannak az életben pillanatok, amikor neked valaki annyira hiányzik, hogy álmaidból életre keltenéd, csak hogy átölelhesd!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések