Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten! Mindent látsz, tiéd a világ, mégis gondolsz rám, köszönöm Atyám!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten! Mindent látsz, tiéd a világ, mégis gondolsz rám, köszönöm Atyám!"— Előadás másolata:

1 Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten! Mindent látsz, tiéd a világ, mégis gondolsz rám, köszönöm Atyám!

2 Az ég és föld királya vagy, de csodás szerelmeddel el nem hagysz, te el nem hagysz! Sose változol, ugyanaz maradsz: az Egyetlen. te vagy szerelmesem, szerelmesem… Az ég és föld királya vagy, de csodás szerelmeddel el nem hagysz, te el nem hagysz! Sose változol, ugyanaz maradsz: az Egyetlen. te vagy szerelmesem, szerelmesem…

3 Kősziklám vagy, kihez tartozom. Énekem vagy, neked szól dalom. Mindent látsz, tiéd a világ, mégis gondolsz rám, köszönöm Atyám!

4 Az ég és föld királya vagy, de csodás szerelmeddel el nem hagysz, te el nem hagysz! Sose változol, ugyanaz maradsz: az Egyetlen. te vagy szerelmesem, szerelmesem… Az ég és föld királya vagy, de csodás szerelmeddel el nem hagysz, te el nem hagysz! Sose változol, ugyanaz maradsz: az Egyetlen. te vagy szerelmesem, szerelmesem…


Letölteni ppt "Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten! Mindent látsz, tiéd a világ, mégis gondolsz rám, köszönöm Atyám!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések