Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed."— Előadás másolata:

1

2 Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed

3 Életed minden napján egy átalakulási folyamatban vagy. Hogy mivé válsz, az attól függ, hogy mit engedsz meg magadnak. Fontold meg a következő 7 lépést:

4 1. Kötelezd el magad naponta a növekedésre, és nemsokára igazi változásokat kezdesz látni!

5 2. Értékeld jobbana folyamatot, mint a végeredményt! Bizonyos események lehet, hogy segítenek döntést hozni, de az egész folyamat átélése tesz éretté arra, hogy azzá válj, akinek Isten szán.

6

7 3. Ne várjösztönzést! Néha lelkesen tudsz futni, de legtöbbször csak az elkötelezettség vihet tovább.

8

9 4. Ha hajlandó vagy most fizetni, később élvezheted a jutalmat, és az a jutalom mindig édesebb.

10 5. NehatároldbeIstent! Ha önmagad határaira koncentrálsz, akkor felnagyítod őket. Az az Isten. aki benned él, „… mindent meg tett sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk…” (Jézus 3:20)

11 6. Tanuld meg beosztani az idődet! Nem tudjuk pótolni az elmulasztott időt – tarts hát számon minden pillanatot! Milyen változást hozhat egy pár perc? Rengeteget !

12

13 Ha minden nap megspórolsz 5 percet azzal, hogy egyszerűsíted a reggeli készülődésedet, 10-et azzal, hogy kiküszöbölsz olyan dolgokat, amelyek nehezítik, hogy elkezd a napod,5-öt, ha kitérsz a hiábavaló fecsegések vagy más figyelemelterelés elől, és 10-et, ha rövidebb ebédszünetet tartasz – akkor kb. 125 órával nyersz többet minden évben. Ez három, 40-órás munkahetet jelent, amit arra használhatsz fel, amire akarsz. És megduplázhatod ezt az időt, ha naponta fél órával kevesebbet ülsz a tévé előtt.

14

15 7. Az élet tele van döntő pillanatokkal, amikor bizonyos dolgokat fel kell adnod másért. Ezeknél a cseréknél válaszd a mindig jobbat, ne a rosszabbikat!

16

17 Szeretnéd betölteni küldetésedet? Kövesd ezeket a lépéseket! Szeretettel: Sueee

18

19 Legyen szép napod

20 Musica: “Chiquitita”- Kauzay


Letölteni ppt "Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed."

Hasonló előadás


Google Hirdetések