Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Válassz öt vagy hat melléknevet a következő listából amit adok majd neked, hogy a legjobb leírást készíthesd el magadról,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Válassz öt vagy hat melléknevet a következő listából amit adok majd neked, hogy a legjobb leírást készíthesd el magadról,"— Előadás másolata:

1 1 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Válassz öt vagy hat melléknevet a következő listából amit adok majd neked, hogy a legjobb leírást készíthesd el magadról, ahogyan magadat látod. Válassz ki három vagy négy melléknevet, hogy a legjobb leírást készíthess el csoportod mindegyik tagjáról. Ird rá egy lapra és add át nekik.

2 2 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Töltsd ki „amit ismersz magadról és amit ismernek mások is rólad” cellát, hogy mind te mind nem utolsó sorban egy másik személy kigyűjtött hogy leírjon téged személyesen. Töltsd ki “amit nem ismersz magadról, de amit mások ismernek rólad”.

3 3 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Töltsd ki “ismerem magamról, de nem ismerik mások” jellemzőket, amiket írtál, de mások nem.

4 4 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN ügyes elfogadás bátor adaptable nyugodt brave okos caring adakozó cheerful vidám complex k endves confident witty dignified modest energetic quiet extroverted shy friendly silly helpful wise idealistic independent reflective ingenuous relaxed introvert religious knowledgeable responsive logical searching loving self-assertive mature tease self-conscious trustworthy nervous observant organized sentimental patient spontaneous powerful sympathetic proud warm

5 5 JOHARI ABLAK Önmagunk és mások által is ismert dolgok Mások által a személyről ismert dolgok, melyeket ő nem ismer A személy magáról ismeri, de ezt mások nem ismerik Ismeretlen


Letölteni ppt "1 KOMMUNIKACIÓ A KISCSOPORTBAN Válassz öt vagy hat melléknevet a következő listából amit adok majd neked, hogy a legjobb leírást készíthesd el magadról,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések