Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feladat: 1.Írjunk eljárást amely egy paraméterként megadott stringből kitörli az összes ‘b’ betűt. 2.Írjunk eljárást amely beolvassa egy személy adatait.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feladat: 1.Írjunk eljárást amely egy paraméterként megadott stringből kitörli az összes ‘b’ betűt. 2.Írjunk eljárást amely beolvassa egy személy adatait."— Előadás másolata:

1 Feladat: 1.Írjunk eljárást amely egy paraméterként megadott stringből kitörli az összes ‘b’ betűt. 2.Írjunk eljárást amely beolvassa egy személy adatait és egyet amely kiírja egy személy adatait. (A személyről tudjuk a nevét címét és telefonszámát)

2 Feladat 3. Egy szöveges file egy sorában számok találhatóak. Pl: 2 10 5 12 23 45 Olvassuk be a fileból az adatokat és egy alprogram segítségével írjunk üzenetet ha 5-el osztaható az aktuálisan beolvasott szám.

3 Feladat 4.Adott egy kétdimenziós tömb. Vizsgáljuk meg alprogram segítségével, hogy a főátlóján lévő elemek szépek-e? [egy szám szép ha van benne 2-es számjegy.]


Letölteni ppt "Feladat: 1.Írjunk eljárást amely egy paraméterként megadott stringből kitörli az összes ‘b’ betűt. 2.Írjunk eljárást amely beolvassa egy személy adatait."

Hasonló előadás


Google Hirdetések