Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Lezárási, kiértékelési fázis Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Lezárási, kiértékelési fázis Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)"— Előadás másolata:

1 Lezárási, kiértékelési fázis Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)

2 A lezárási, kiértékelési fázis fontossága A projektek lebonyolítását sajátos tanulási folyamatnak is tekinthetjük. A lezárási, kiértékelési fázis egyik legfontosabb célja és szerepe az eltérések vizsgálatán keresztül a jövőbeni projektek minél pontosabb megtervezésének biztosítása.

3 A lezárási, kiértékelési fázis fontosabb feladatai Projekt termékek átadása, erőforrások reintegrációja. A projektek különféle szakaszaiban köztes tervként mentett állapotok összehasonlítása. Lezáró dokumentumok készítése. Utókalkulációk elvégzése. A projektterv felbontása későbbi tervezésekor használható részekre. A hármas időbecslés súlyzótényezőinek korrigálása. A projektértékelés tapasztalatainak rögzítése, és (belső) publikálása (pl.:projektzáró értekezlet). A projekt utóéletének figyelemmel kísérése.

4 Vizsgálati lehetőségek Excelben: Mentés másként (Save As), Jelentés (Report), Illusztrált jelentések (Visual Reports).


Letölteni ppt "Lezárási, kiértékelési fázis Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések