Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

kattints Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "kattints Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi."— Előadás másolata:

1

2 kattints

3

4 Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi. Ezzel is szeretnénk felhívni mindenki figyelmét az erd ő k fontosságára, a megismertetésükért, meg ő rzésükért, a turistautak karbantartásáért végzett munka értékére. A természetismereti és létesítményellen ő rz ő, illetve jelzésfelújító túrákon kívül természetesen a kisebb erdei kirándulások, nagyobb túrák is mind részei annak a programnak, melynek célja az erd ő k megszerettetése. Eseménynaptárunkban megtalálható AZ ERD Ő ÉVE programsorozatunk.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 AZ ERDŐ FOHÁSZA VÁNDOR Ki elhaladsz mellettem ne emelj rám kezet. ÉN VAGYOK tűzhelyed melege hideg téli éjszakákon. Én vagyok tornácod barátságos fedele, melynek árnyékába menekülsz a tűző nap elől, és gyümölcsöm oltja szomjadat. Én vagyok a gerenda, mely házadat tartja, én vagyok asztalod lapja, én vagyok az ágy, amelyben fekszel, a deszka, amelyből csónakodat építed. Én vagyok a házad ajtaja, bölcsőd fája, koporsód fedele. VÁNDOR, ki elmégy mellettem, Hallgasd a kérésem: NE BÁNTS!

34

35 Fotók: Telek György kattints AZ ERD Ő NEK IS SZÜKSÉGE VAN BARÁTOKRA. A TERMÉSZETBARÁT NEMCSAK SZERETI, HANEM VÉDI IS AZ ERD Ő T.

36 http://www.btssz.hu/wp/?page_id=199 Ide kattintva Honlapunkon elérhet ő „AZ ERD Ő ÉVE - Védd az erd ő t!” rendezvénysorozat kiemelt eseményei


Letölteni ppt "kattints Mivel programjaink nagy többsége az erd ő khöz köt ő dik, 2009-ben a BTSSZ kiemelt programjait „AZ ERD Ő ÉVE- Védd az erd ő t!” témában szervezi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések