Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni."— Előadás másolata:

1

2 Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.

3 Álmodj arról, ami örömöt ad, menj oda, ahová szeretnél, légy az, ami lenni szeretnél, mert csak egy életed van azt tenni, amit akarsz.

4 Hogy megtaláld az utadat … szerencse kell, hogy közben jó tudj maradni, próbák kellenek, hogy er ő s lehess, bánat kell érjen, hogy ember maradhass, hinned kell abban, hogy szerencséd lesz.

5 A legszerencsésebb embereknek nem feltétlenül a legjobb van mindenb ő l. Egész egyszer ű en ő k, amit útjukon találnak felértékelik.

6 A szerencse vár...

7 …azokra, akik sírnak…

8 …azokra, akik szenvednek…

9 …azokra, akik keresnek … …azokra, akik keresnek …

10 …azokra, akik áldozatot hoznak…

11 …azokra, akik szeretnek.

12 Mert csak ők tudják értékelni a dolgok fontosságát; nyomot hagyni maguk után az életben.

13 Felejtsd el ami elmúlt, hagyd magad mögött a hagyd magad mögött a hibáidat, a fájdalmaidat. hibáidat, a fájdalmaidat.

14 A szeretet egy mosollyal kezd ő dik és egy csókkal tovább növekszik.

15 Boldog Névnapot !


Letölteni ppt "Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések