Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."— Előadás másolata:

1 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

2 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. Szakmaiság, függetlenség, meghatározó erő! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

3 A GP Consulting Kft. Jogelőd 1991-ben alakult
A GP Consulting Kft. Jogelőd 1991-ben alakult GPC: október 15.-e, új stratégia Független biztosításközvetítő (Felügyeleti engedély február) 20 millió forint törzstőke 270 millió forint tőketartalék Tulajdonos: Generali 100% GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

4 A GPC dinamikus fejlődése
A GPC dinamikus fejlődése Célunk, hogy a tevékenységi területünkön a piac meghatározó, innovatív szereplője legyünk. Együttműködő partnereink a területük meghatározó szereplői 2010-ben a 26. 2011-ben a 12. 2012-ben a TOP 10! 2013-ban a TOP 5! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

5 Biztosítói szerződések
Biztosítói szerződések Aegon Astra Aviva/Metlife Chartis CIG EUB Euler Hermes Generali Genertel Groupama-Garancia K&H MKBB Signal QBE Union Uniqa Wabard GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

6 A GP Consulting Kft. saját hálózata
A GP Consulting Kft. saját hálózata Több mint 400 tanácsadó szakmai specialistákkal Országos értékesítési hálózat, innovatív közvetítőbarát rendszerrel Több, mint 6 milliárd forint kezelt állomány GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

7 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Szakmaiságunkkal, tapasztalatunkkal és elhivatottságunkkal a legjobb, leghatékonyabb biztosítási megoldást kínáljuk. Célunk 2014-ben is: Olcsóbban, többet! Egyedi csomag termékek : Önkormányzatok , azok cégei részére -vagyon és felelősségbiztosítások (speciális kockázatokkal) Egyedi termékek: Önkormányzati dolgozók és hozzátartozóik részére. -lakásbiztosítás -nyugdíjbiztosítás adójóváírással GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

8 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Egyedi vagyon és felelősségbiztosítások jellemzően a helyi önkormányzatok kötnek biztosítást, a polgármesteri hivatalon kívül a kezelésükben vagy üzemeltetésükben lévő egyéb intézményekre is (óvoda, művelődési ház, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gimnázium vagy akár ravatalozó). A napi működés , a közigazgatási és szociális feladatok ellátása közben felmerülő kockázatok kezelése, önkormányzati érdekeltségű vállalatok vezetőinek felelősségbiztosítása Vagyon és felelősségbiztosítások esetében a speciális igények figyelembevétele! / Pl. felelősségbiztosításnál: rendezvényszervezés , közterület üzemeltetés, fasorok, kátyúk), hatósági jogkör miatti felelősség/ Amit ehhez tud hozzátenni az együttműködés: - magasabb szakértelmet,szélesebb szolgáltatáscsomagot, jobb értékarányt , GPC-TÖOSZ kedvezményt! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

9 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Lakásbiztosítás : Védje meg otthonát egy jól megválasztott biztosítással! Olcsóbban, többet! Megkeressük a legjobb ajánlat, kiegészítjük egyedi GPC-TÖOSZ kedvezménnyel ! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

10 Nyugdíjbiztosítás TÖOSZ-GPC
Feladatunk a társadalmi kihívásokra adandó válaszok áttekintése a partnereinkkel együtt: A jövőben megoldandó fő probléma a társadalmi nyugdíjhelyzet! Kinek ajánljuk a nyugdíjbiztosítást? Mindenkinek: • akinek még legalább 5 éve van az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig, • jelenleg nem jogosult nyugdíjszolgáltatásra és • nem állapítottak meg nála 40%-ot elérő egészségkárosodást, • aki kiszámítható, garantált nyugdíjcélú megtakarítási formát keres, • aki igénybe tudja venni az SZJA törvényben meghatározott 20% (legfeljebb évi 130 ezer Ft) adójóváírási lehetőséget. GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

11 Aktív keresők 18-62 év között
ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

12 De legyünk realisták! ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

13 49% potyautas!!! ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

14 A rokkantnyugdíjasokat is le kell venni…
ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

15 És a minimálbéresek is sokan vannak
ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

16 Megdöbbentő a végeredmény!
ProfitLine.hu 2013 ProfitLine.hu 2012

17 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Kérdőív (részlet) GP Consulting  Pénzügyi Tanácsadó Kft. a Generali csoport tagja 1132 Budapest, Váci út A nyugdíjrendszer változásai miatt érdemes elgondolkodni a következő kérdéseken: I. Mit gondol az Ön nyugdíja elég lesz a korábban megszokott életszínvonala megtartásához? igen nem II. Tudta Ön, hogy január elsejétől a nyugdíjbiztosításokban megtakarított pénzhez az állam évente 20%-ot hozzátesz? III. Érdekli hogyan igényelheti meg a 130 000 forint adójóváírást? A kérdőív kitőltői között egy 2 főre szóló wellness hétvégét sorsolunk ki az esztergomi Bellevue Hotelben! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

18 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Köszönöm a figyelmet! Olcsóbban. Többet! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.


Letölteni ppt "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések