Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Böjt új megközelítésben A böjtöt sokan Hajlamosak arra fordítani, hogy nem esznek vagy nem tévéznek. Van számos kreatív módja Jézus gyógyító érintésének,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Böjt új megközelítésben A böjtöt sokan Hajlamosak arra fordítani, hogy nem esznek vagy nem tévéznek. Van számos kreatív módja Jézus gyógyító érintésének,"— Előadás másolata:

1

2 Böjt új megközelítésben

3 A böjtöt sokan Hajlamosak arra fordítani, hogy nem esznek vagy nem tévéznek. Van számos kreatív módja Jézus gyógyító érintésének, üdvözlésének.

4 Tartózkodj a dühtől és a gyűlölettől. Adj családodnak egy külön adag szeretetet minden nap.

5 Tartózkodj mások megítélésétől. Mielőtt ítélsz, emlékezz arra, hogyan tekint Jézus a mi hibáinkra.

6 Tartózkodj a csüggedéstől. Tarts ki Jézus ígérete mellett, hogy az Ő terve tökéletes a te életedre.

7 Tartózkodj a panaszkodástól. Amikor panaszkodni készülsz, csukd be a szemed és idézd fel azokat a pillanatokat, amikor Jézus örömet adott szívedbe.

8 Tartózkodj a megbántódástól és a keserűségtől. Azon legyél, hogy megbocsáss mindazoknak, akik megbántottak valamivel.

9 Tartózkodj attól, hogy sok pénzt költsél. Próbáld kiadásaidat 10 százalékkal csökkenteni, és add oda a megtakarítást a szegényeknek.

10 Ha ezeket betartod, bőséges áldásban lesz részed. Kívánok nektek békességet, szeretetet és boldogságot. MOSOLYOGJ! Jézus szeret téged!

11 Vége


Letölteni ppt "Böjt új megközelítésben A böjtöt sokan Hajlamosak arra fordítani, hogy nem esznek vagy nem tévéznek. Van számos kreatív módja Jézus gyógyító érintésének,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések