Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nem mutatják TV-ben, nem beszélnek róla rádióban, nem írja meg az újság sem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nem mutatják TV-ben, nem beszélnek róla rádióban, nem írja meg az újság sem."— Előadás másolata:

1 Nem mutatják TV-ben, nem beszélnek róla rádióban, nem írja meg az újság sem.

2

3

4 „A Zsidóság elutasítja a Cionizmust” „Cionizmus vége = Béke” Mi a Cionizmus? Egy mozgalom a zsidók közt. Sokat mond róla egy ENSZ határozat: "A Cionizmus a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája„ 1975. november 10. (az ENSZ 3379-es határozata) Érthetőbben: a zsidók felsőbbrendűbbek a nem zsidóknál. Ezt az ENSZ megállapítást 1991. december 16-án visszavonták.

5 ”Zsidó Vagyok és azt akarom, hogy Izrael hagyja abba a palesztinok bombázását” „Ez nem zsidóság és én szégyellem magam azért, amit zsidó társaim tettek”

6 „Hagyjátok abba a palesztin gyermekek gyilkolását” „Izrael ellen vagyunk, mert zsidók vagyunk” „Izraelnek nincs joga Palesztinához”

7 „Izrael egy rákfene” „A hiteles Rabbik mindig szemben állnak a Cionizmussal és Izrael állammal” „Adjátok vissza az egész földet a palesztinoknak”

8 „A Cionizmus államilag szervezett Terror” „A Cionizmus az oka a közelkeleti vérontásnak” „A Cionizmus és a Zsidóság egymás extrém ellentétei” „Hagyjátok abba a palesztinok éheztetését”

9 „51 Dokumentum a Cionizmus és a Nácizmus együttműködéséről” „Cionistáknak nincs joguk a szent föld semelyik részét uralni” „Adjátok vissza a palesztinoknak a földjüket, házaikat, tulajdonaikat” „Hiteles rabbik szembenállank a Cionizmussal és Izrael államával”

10 Egy Rabbi és Irán elnöke. (Mahmud Ahmadinezsád) „Zsidó vagyok, nem Cionista”

11 „Minden palesztin kapja vissza függetlenségét” „Izraelnek nincs joga a zsidók nevében beszélni”

12 Norman Finkelstein felfedte, hogy a világot a legbefolyásosabb körökben a Cionista zsidók irányítják. (a Rotchild bankár dinasztia) Erre a hatalom antiszemitának nevezte. Mikor kiderült hogy Norman is zsidó, már azt mondták rá hogy „öngyűlölő” Norman Finkelstein

13 „Nem kell zsidónak lenned ahhoz, hogy cionista legyél” Joe Biden - USA alelnök Igazi Cionisták: Magyarországi Cionista Szövetség (MCSZ) Rákosi Mátyás 1949-ben betiltotta, pedig ő is zsidó volt. (Ma újra létezik)


Letölteni ppt "Nem mutatják TV-ben, nem beszélnek róla rádióban, nem írja meg az újság sem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések