Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A GÖDÖR. Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül.Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül. Ez megtörténhet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A GÖDÖR. Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül.Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül. Ez megtörténhet."— Előadás másolata:

1 A GÖDÖR

2 Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül.Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül. Ez megtörténhet mindenkivel, és ha nem gondolkodsz el annyira, éppen nem láthatod ezt...Ez megtörténhet mindenkivel, és ha nem gondolkodsz el annyira, éppen nem láthatod ezt...

3 Először nem törődik a gödör méretével...

4 …aztán gyorsan szabadulni akar...

5 …de mostanra az autó motorja valószínűleg halott... Figyeld, itt ez az úriembert...

6 Azok az idős emberek, azt kifogásolják, hogy nedvesek lettek, vagy nyugtalankodnak amiatt, hogy mi történt a hölgyvezetővel... ?

7 Három fickó megpróbálta elkapni az autót, kézzel... kétségbeesett Nézd meg ennek a fickónak a pillantásait!

8 „fejest” ugrik, és megpróbálja elérni a partot… Ezek a fickók vajon mit néznek? Ő az egyetlen, aki megpróbál valamit a hölgyvezetőnkért tenni!

9 Egy dolog biztos: ezek a fickók tele vannak „jó szándékkal”… Miért segít? Nagyon jól látom innen az egészet!

10 AZ AUTÓM De valaki is gondolta, hogy ezek a fickók megmenthetnék az autót? Ez a fickó ráadásul nem moccant innen egész idő alatt! Ember! Ez mindjárt elmerül! Mi a fene! Nekem elegem van ebből...

11 Gluglu glu glu glupf glupf...

12 Éppen ellenőrzik ennek a gödörnek a méretét!

13 Legközelebb majd nem kifogásolod a gödröket a városodban!

14


Letölteni ppt "A GÖDÖR. Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül.Persze neked is vannak olyan napjaid, amikor semmi nem sikerül. Ez megtörténhet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések