Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani..."— Előadás másolata:

1 Milyen öregek vagyunk?

2 Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...

3 Nekik nem mond semmit a Reagan-korszak, és nem is hallottak az ellene elkövetett merényletről, és még gyerekek voltak az Öböl- háború idején.

4 A pápa - emlékezetük szerint - mindig is II. János Pál volt.

5 Soha nem énekelték, hogy We are the World, we are the children, és amikor García Márquez megkapta az irodalmi Nobel-díjat, még olvasni sem tudtak.

6 Hatévesek voltak, amikor széthullott a Szovjetunió. Nem emlékeznek a hidegháborúra és csak egy Németországot ismernek - akkor is, ha az iskolában megpróbálják nekik elmagyarázni, hogy valaha kettő volt.

7 Túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek a Challenger katasztrófájára. A CD egyéves koruk óta kapható. Számukra mindig létezett az AIDS.

8 Nem volt soha hagyományos lemezjátszójuk, és nem játszottak soha fakockákkal.

9 Sokan azt sem tudják, hogy milyenek voltak régen a tévékészülékek, sőt, sokan közülük nem is láttak soha fekete-fehér tévét, a hétfői adásszünetet is csak hallomásból ismerik. Nem tudják elképzelni, hogy milyen lehetett a világ távkapcsoló nélkül...

10 Öt évvel azután születtek, hogy a Sony piacra dobta a walkmant. Nekik a görkorcsolyának mindig egy sorban voltak a kerekei.

11 És akkor még nem beszéltünk róla, hogy milyen természetesnek veszik a mobiltelefont, vagy a PC-t.

12 Lehet, hogy sohasem látták a Futrinka utcát, vagy a Magyar Népmeséket. Nem olvasták a Pöttyös Pannát.

13 Számukra Michael Jackson mindig fehér volt, és nem értik, hogy táncolhatott valaha John Travolta.

14 Nem ismerik a Hazárd megye Lordjait vagy a Starsky és Hutchot, azt hiszik, hogy a Charlie angyalai a tavalyi évad újdonsága.

15 És itt még sorolhatnám * a szabad szombatot, * az iskolatejet, * a reklámmentes filmeket * és összesen két csatornát, * vagy az úttörő- és építőtáborokat, * az őszi szüretet.

16 Gondolj bele, hogy ezek az emberek már egyetemre járnak! Ők a mai fiatalok!

17 Íme néhány bizonyíték, hogy öregszel: 1.) Érted a fenti szöveget és mosolyogsz rajta. 2.) Férfi vagy és már nincs lelkiismeret-furdalásod, ha nemet mondasz egy nőnek! 3.) Nő vagy és végre mosolyogva mondasz nemet egy „férfinak”!. 4.) Elmész egy strandra, és el tudsz tölteni egy napot úgy, hogy nem mész bele a vízbe. 5.) És miután elolvastad ezt a levelet, úgy döntesz, hogy elküldöd pár barátodnak, mert biztosan tetszeni fog nekik.

18 Én....... értem a fenti szöveget és, mosolygok rajta...... és tovább küldöm!


Letölteni ppt "Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani..."

Hasonló előadás


Google Hirdetések