Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen."— Előadás másolata:

1 Kis-Balaton Turisztikai Értékek

2 Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen lévő Kis- Balaton bemutatása kapott itt helyet. Nyitvatartás Nyitvatartás február február 1-től november 30-ig 1-től november 30-ig hétfő kivételével minden nap: 9-12 és 13-18 óra között hétfő kivételével minden nap: 9-12 és 13-18 óra között

3 Megújult kiállítás A fogadóteremben található terepasztal felújításával a környező területek, és a Kis-Balaton kerül közelebb a látogatókhoz. A víz alatti állatvilág pedig vetített filmmel vált "láthatóvá". A Kis-Balatonon 3 helyen vannak kamerák. A fogadóteremben található terepasztal felújításával a környező területek, és a Kis-Balaton kerül közelebb a látogatókhoz. A víz alatti állatvilág pedig vetített filmmel vált "láthatóvá". A Kis-Balatonon 3 helyen vannak kamerák.

4 Webkamerás bemutatás Webkamerás bemutatás A mikroszkopikus élőlények is helyet kaptak a termekben. Az interaktív bemutatások sem maradhattak ki, számítógépes játék és információs rendszer várja az erre fogékony érdeklődőket. A mikroszkopikus élőlények is helyet kaptak a termekben. Az interaktív bemutatások sem maradhattak ki, számítógépes játék és információs rendszer várja az erre fogékony érdeklődőket.

5 Bókaháza A kisközség kedvező fekvése jó feltételeket kínál a pihenni vágyóknak. A körzetben található Kehidán üzemelő termálfürdő, a kilenc kilométerre lévő Hévíz,kiváló minőségű vörös- és fehérborait szívesen kóstolják az idelátogatók.

6 Kányavári sziget Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. Az épületben vízvételi hely is található. A mozgássérültek, babakocsival érkezők szigetre bejutásának biztosítására a hídszerkezet egyedisége miatt, akadálymentesítés céljából egy "komp" beállítására került sor. Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. Az épületben vízvételi hely is található. A mozgássérültek, babakocsival érkezők szigetre bejutásának biztosítására a hídszerkezet egyedisége miatt, akadálymentesítés céljából egy "komp" beállítására került sor.

7 Kányavári kilátó A kilátóból távolabbra is tekinthetnek az érdeklődők, szinte a teljes Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. A kilátóból távolabbra is tekinthetnek az érdeklődők, szinte a teljes Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van.


Letölteni ppt "Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések