Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

mindenki másként reagál a változásokra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "mindenki másként reagál a változásokra."— Előadás másolata:

1 mindenki másként reagál a változásokra.
Fáradékonyság, hangulatváltozás, ingerlékenység az öröm és a bánat együttes érzése már a terhesség alatt megváltozik a kismamák szervezete, mindenki másként reagál a változásokra. Valaki jobban érzi magát, mint "valaha", mások nehezen viselik az átalakulást...

2 A gyermek növekszik, fejlődik,
A fordulat nem ér véget a gyermek megszületésével!!! Ezután a változás folyamatos része az életednek. A gyermek növekszik, fejlődik, mindig új kihívást teremt meg számodra. Mint minden anya, te is szeretnél megfelelni, babáddal a legjobb tudásod szerint foglalkozni, a problémákat rugalmasan kezelni. Sokan már a terhesség alatt nagyon fáradékonnyá válnak és a csemete születése után ez fokozódik, hiszen több hónapon keresztül éjjel-nappal rendelkezésére kell állni a kicsinek, helytállni anyaként, feleségként és nem utolsósorban nőként.

3 Szeretnék segíteni neked ebben, méghozzá egy nagyon egyszerű dologgal,
amit könnyedén beillesztesz a mindennapjaidba, nem kell változtatnod szokásaidon és a környezeteden.

4 Testünk 70 billió sejtjéből egy sem képes oxigén nélkül fennmaradni.
Az agysejtek már 4 perc múlva elhalnak, ha megszűnik a folyamatos oxigénellátás. Egy felnőtt ember egyszerre kb. fél liter levegőt vesz magához percenként átlag 18-szor. Terhelés esetén ez fokozódik, mozgáshiány esetén csökken. Az emberi szervezetnek nincs lehetősége az oxigén tárolására, ezért folyamatos utánpótlásra van szükség. Az oxigénhiány csökkenti a sejtszintű anyagcserét, s ezzel az életerőt!

5 Aktívája az immunrendszert,
Az oxigénterápia egyik legegyszerűbb  módja: Az oxigénnel dúsított víz elfogyasztása után már 5 perccel mérhetően növekszik a vénás vér oxigén tartalma. Aktívája az immunrendszert, emellett méregteleníti a szervezet. Alkalmazható: fizikai fáradékonyságra, szellemi teljesítményfokozásra, fejfájásra, migrénre, szív és keringési problémák, sebek, fekélyek kezelésére. Daganatok elő és utógondozására. Méregtelenít, erősíti immunrendszered.

6 Ha gondolod próbáld ki!!! AZONNAL ÉREZNI FOGOD HATÁSÁT!
ha szeretnél nyugodt, kiegyensúlyozott, energikus kisanyuka lenni, aki nem bánja ha babája éjszakánként felriad, nem bánja, hogy  feladatai megsokszorozódtak  a baba születése után...  érdeklődj címünkön vagy tekintsd meg a weblapot. 

7 oxigénnel dúsítja a tiszta vizet. Beszerzéséről érdeklődj honlapunkon:
Ezt a vizet, amelyet te is mindennap elkészíthetsz FRISSEN minden nap otthonodban, babádnak is adhatod, erősítve az ő immunrendszerét is.!!! Egészség =kiegyensúlyozottság Nikken optimalizáló= oxigénnel dúsított víz Nikken optimalizáló, oxigénnel dúsítja a tiszta vizet. Beszerzéséről érdeklődj honlapunkon: Írj nyugodtam, minden kérdésedre válaszolunk.


Letölteni ppt "mindenki másként reagál a változásokra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések