Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csernus doktor 10 aranyszabálya

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csernus doktor 10 aranyszabálya"— Előadás másolata:

1 Csernus doktor 10 aranyszabálya
habe

2 Csernus doktor 10 aranyszabálya
Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig senki nem alázhatja meg magát. Önmaga előtt.

3 Csernus doktor 10 aranyszabálya
2 Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz...

4 Csernus doktor 10 aranyszabálya
3 Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget.

5 4 Csernus doktor 10 aranyszabálya
A gondjaidért soha nem más, mindig te magad vagy felelős. Tanuld meg vállalni a következményeket a tetteid után, és nem másban keresni hibáid okát!

6 5 Csernus doktor 10 aranyszabálya
Az önző ember először környezetét, majd önmagát teszi tönkre. Ide vezet az önzőség. Miért teszed mással azt, amit magadnak nem kívánsz?

7 Csernus doktor 10 aranyszabálya
6 Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket.

8 Csernus doktor 10 aranyszabálya
7 Másra támaszkodni mindig veszélyes. Igaz, sokszor ez a könnyebbnek látszó út. De a támaszték eldőlhet. Tudod mit? Támaszkodj magadra!

9 Csernus doktor 10 aranyszabálya
8 Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd.

10 9 Csernus doktor 10 aranyszabálya
A világban épp elég dologtól függsz akaratlanul. Ne válassz magadnak újabbat! A kiszolgáltatottság helyett a szabadságért küzd, hogy büszke is lehess magadra!

11 10 Csernus doktor 10 aranyszabálya A gyengeség valójában gyávaság.
A gyáva embert pedig fölemészti az állandó megfelelni vágyás. Így hogyan valósíthatod meg önmagad?


Letölteni ppt "Csernus doktor 10 aranyszabálya"

Hasonló előadás


Google Hirdetések