Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Csernus doktor 10 aranyszabálya habe. Csernus doktor 10 aranyszabálya 1 Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Csernus doktor 10 aranyszabálya habe. Csernus doktor 10 aranyszabálya 1 Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi."— Előadás másolata:

1 Csernus doktor 10 aranyszabálya habe

2 Csernus doktor 10 aranyszabálya 1 Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig senki nem alázhatja meg magát. Önmaga előtt.

3 Csernus doktor 10 aranyszabálya 2 Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz...

4 Csernus doktor 10 aranyszabálya 3 Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget.

5 Csernus doktor 10 aranyszabálya 4 A gondjaidért soha nem más, mindig te magad vagy felelős. Tanuld meg vállalni a következményeket a tetteid után, és nem másban keresni hibáid okát!

6 Csernus doktor 10 aranyszabálya 5 Az önző ember először környezetét, majd önmagát teszi tönkre. Ide vezet az önzőség. Miért teszed mással azt, amit magadnak nem kívánsz?

7 Csernus doktor 10 aranyszabálya 6 Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket.

8 Csernus doktor 10 aranyszabálya 7 Másra támaszkodni mindig veszélyes. Igaz, sokszor ez a könnyebbnek látszó út. De a támaszték eldőlhet. Tudod mit? Támaszkodj magadra!

9 Csernus doktor 10 aranyszabálya 8 Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd.

10 Csernus doktor 10 aranyszabálya 9 A világban épp elég dologtól függsz akaratlanul. Ne válassz magadnak újabbat! A kiszolgáltatottság helyett a szabadságért küzd, hogy büszke is lehess magadra!

11 Csernus doktor 10 aranyszabálya 10 A gyengeség valójában gyávaság. A gyáva embert pedig fölemészti az állandó megfelelni vágyás. Így hogyan valósíthatod meg önmagad?


Letölteni ppt "Csernus doktor 10 aranyszabálya habe. Csernus doktor 10 aranyszabálya 1 Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi."

Hasonló előadás


Google Hirdetések