Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható."— Előadás másolata:

1

2 A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható

3 MPG-CAPS Az USA-ban gyártják. A gyár, melyben előállítják EPA minősítésű. 2005-ben alakult, adósságmentes cég Tapsztalt managament

4 MPG-CAPS Jóvá van hagyva minden gépjárműhöz: benzin, diesel, biodiesel és ethanol üzeműekhez egyaránt. A termék 100%-os töménységű, hígítás nélkül A kapszulát egyszerűen csak bele kell dobni a tankba a tankolás előtt.

5 Ez a termék biztonságos? EPA minősítésű termék. Már több millió EPA minősítésű termék. Már több millió személy- és teherautó használja. személy- és teherautó használja. Vámolva és biztosítva van. Egy biztosítás Vámolva és biztosítva van. Egy biztosítás védi az összes felhasználót. védi az összes felhasználót. Ez a termék nem sérti meg a gépjárművek Ez a termék nem sérti meg a gépjárművek garanciáját. garanciáját. Biztos és abszolút hatékony. Biztos és abszolút hatékony.

6 Működik? A legmagasabb EPA engedélye van. Felemeli az oktánszámot 0.4 - 1.6%-al. Csökkenti az emissziót. A megtehető kilométerek számát 7 – 14%- al megemeli. A használók összességében 25%, vagy ennél is több megtakarítást érnek el.

7 Működési elv MPG – Caps védőfilmet von a motor belső fémfelületeire és javítja az égést. Ez a kijavított égés növeli a kilométereket, javítja a hatásfokot és csökkenti a kipufogógázt. Kémiailag reagál az üzemanyag úgy, mintha adalékanyagot tartalmazna. Az üzemanyag mindegy, hogy benzin, diesel vagy ethanol könnyebben elég, és a következő eredményeket hozza:

8 Eredmények az MPG Caps-al. 1. Tisztább levegő 2. Tisztább motor 3. Jobb teljesítmény 4. Több kilométer Pénz megtérülési garancia !!!

9 A következő országokban van képviselet: Kanada Nagy-Britannia Mexiko Ausztrália Korea – Hongkong - Taiwan Továbbiak tervben! EURÓPA MÉG SZŰZ TERÜLET!

10 Többféle lehetőség a keresetre 1.Eladás: 50% minden eladásból 2.Hálózatépítés: 50$ jutalék minden egyes ezüst csomagos regisztráció esetén.

11 Kétféle út a jövedelemhez Lineáris jövedelem Az ember kicseréli az idejét a pénzre Ha nincs munka, akkor nincs pénz sem. Megemelt jövedelem Lehetővé teszi, hogy több száz ember által egyszerre több ezer helyen dolgozz Elérhető a jövedelem a világ összes helyén Akkor is jön a jövedelem, ha alszol.

12 Te Te Tomi Niki 300CV600CV 50 $ egy ciklusért Max. 25.000$ hetenként 1 ciklus A harmadik út a bináris terv Te jutalékra jogosult vagy ebben az esetben Kvalifikáld a Business központod Szponzorálj egy személyt a bal és egyet a jobb oldalra 900 CV,1/3-2/3 szabállyal tesz ki egy ciklust

13 A 4. út a jövedelemhez: Matching Bonus Ezüst - Keress 20% Matching Bonus-t minden körben, minden személyesen szponzorált személy után. Arany - Keress 20% kiegészítő Matching Bonus-t minden körben, a direktjeid személyesen szponzorált személyei után. Platina - Keress 10% Matching Bonus-t minden, ezek az emberek által szponzorált személyek után.

14 FFI Jutalék terv Honlap 1 évre. Nagykereskedelmi árak vételnél, kiskereskedelmi árak eladásnál. Személyes ffi.biz honlap. Real-time back-office. Online vásárlás.

15 FFI Csomagok 12 x 10db-os csomag Pontérték 200 CV Prémium partner Ez a csomag mindenkinek való, de nem a vezető személyiségeknek. 21 x 10db-os csomag Pontérték 200 CV Hozam: minden ezüst után 50$ Te ezüst leszel. Téged az első naptól a 30. napig az 1.Matching Bonus szintre emel. A leggyorsabb út a jövedelemhez.

16 50 BV-t eredményez a bináris tervben. Jutalékjogosultság. Bináris forgalmat megtartja! Keress megmaradó jövedelmet. Lehetőség 50%-ra 3 mélységben a Matching Bonus eredményeként, ha kvalifikálod magad! Előnyök az AutoShip-ben Mindössze 49.95$ havi vásárlás.

17 A cég rekordokat dönt. Aki úgy dönt, hogy a következő 3 évben keményen dolgozik és meghódítja a világot, az meg is tudja. Ha nem hívod fel az ismerőseidet, akkor Ők fognak hívni! Tedd most!!


Letölteni ppt "A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható."

Hasonló előadás


Google Hirdetések