Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen."— Előadás másolata:

1 A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen tudsz toborozni? Nem érthetőek a pontrendszerek? Szeretnél jelentős jövedelem kiegészítést? Akkor most itt a megoldás! 4. 3. 2. 1. 4 lépcsőben neked!

2 A megfizethető hálózat HelpforYou! 4. 3. 2. 1. Miért ez a megoldás? 1. Egyszerű érthető marketing 2. Megfizethető az indulás 3. Egyvonalas rendszer, nincs mátrix 4. Nem kell ajánlói link 5. Mindenkinek érdeke a toborzás 6. 3 profi rendszerhez juttat el ( ebből 2 Magyar) 7. Minden esetben van mögötte termék vagy szolgáltatás Nézzük meg a részleteket!

3 A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Egyvonalas rendszer! Mi ez? Időrendi sorrendben mindenki egy vonalban az aljára kerül be Úgy működik mint egy cső! Az új belépők mindig alulra érkeznek Minden 7. belépő után a „cső” tetején aki van tovább lép egy lépcsőt Ez minden szinten így megy tovább! Nézzünk egy példát!

4 A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Te beléptél a HelpforYou rendszerbe A listán látod mennyire vagy a tetejétől pl. 10 en vannak előtted A Te ID számod 000 0011 A rendszer szerint minden 7. belépő után lép át aki a tetején van Mivel felfele 10 en vannak előtted ha utánad 70 belépő jön te vagy a tetején Ha még heten belépnek akkor futottál ki és az első lépcsőre kerülsz Ettől kezdve begyorsul a fejlődés Figyeld csak miért!

5 A megfizethető hálózat Egyszerű marketing! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Te már átléptél az első lépcsőre Ahogy van új 7 fő regisztráló, rögtön megy utánad az aki közvetlen alattad van Ahogy átér a regisztrálóból a 7 utánad jövő, te már a második lépcsőbe mész át Itt már minden szinten csak 7 fő érkezik utánad és te tovább mész Miért jó ez?

6 A megfizethető hálózat Miért jó ez? HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Az első 100 regisztrálás 50% kedvezménnyel Ez 25$, vagy 5 000,-Ft Mindenkit ide erre az oldalra hívhatsz Minden egyes belépővel a te kifutásod gyorsul Magadnak segítesz ha aktív vagy a 4.lépcső eléréséig Mások ugyan ezt teszik, ezért ők is neked segítenek Nem kell bonyolult rendszer a belépésekhez A direkt csatlakozáshoz képest a töredékéből és kevesebb emberrel érsz el saját csoportot Miért jó, hogy nincs mátrix?

7 A megfizethető hálózat Az egyvonal előnye! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Bárki toboroz minden előtte lévőt is segít Nem kell meghívót nyilvántartani Tisztán követhető Kiszámítható az eredmény Egyszeri 5 000,-Ft költséggel ennek a 10 szerese értéket kapsz azonnal. Te csak ide toborzol, de még is 3 hálózatod épül A sikerhez ennél kevesebből nem lehet elérni Mi is ez a 4 lépcső?

8 A megfizethető hálózat A 4 lépcső! 4. 3. 2. 1. HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Lényegében 4 + 1 bonusz Beregisztrálsz a HelpforYou rendszerébe (itt kapod ezért meg a teljes marketing támogatást) Ha kifutottál a tetején a rendszer be tesz a Peptid bioregulátor hálózatba ( itt a regisztráció után kapsz egy 6 000,-Ft értékű csomgot) Ha átlépsz a 2. lépcsőre beregisztrál a rendszer a Vitawell hálózatba (itt kapsz egy 10 000,-Ft értékű csomagot) Ha kifutsz itt is a rendszer beregisztrál a Pannonicum hoz ( itt kapsz egy 30 000,-Ft értékű csomagot) Ha már itt is heten jöttek utánad kapsz egy 10 000,-Ft értékű utalványt (30 napon belül beválthatod) Miért jó ez neked?

9 A megfizethető hálózat Miért jó ez neked? HelpforYou! 4 lépcsőben neked! A Peptidben hiába vagy bent ha nem vagy aktív, a HelpforYou így indít el! A Vitawell termékei kiválóak, rendkívül magas jutalékod lehet ha vannak mögötted és aktívak vagytok A Pannonicum nál a „magas” aktiválást (30 000,-Ft) a HelpforYou fizeti, itt folyamatosan újra indulhatsz A 10 000,-Ft os utalvánnyal olyan felmérést kapsz ingyen magadról, amit talán soha nem kértél volna 0% kockázat, hisz több 10 ezerFt értékü terméket kapsz Biztosan épül hálózatod mindenhol Elkerülhetetlen, hogy jövedelmed legyen Miért érdemes még?

10 A megfizethető hálózat Egyéb előnyök! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! Ha bármelyik rendszernek tagja vagy, akkor is segítelek a csoportépítéssel, és a termékeket is megkapod A HelpforYou egyszerre indult az egész Unió területén Ha valaki utánad jön közvetlen gyorsan fog követni, bátran ajánlhatod Mindig látod hol tartasz a rendszerben Olyan méretű csoportod lesz amit egyedül nem érhetnél el Ha csak a termékeket ingyen kipróbáltad akkor is megérte Te döntesz, mikor kezded el!

11 A megfizethető hálózat HelpforYou! HelpforYou! 4 lépcsőben neked! A regisztráláshoz keresd a www.helpmax.shp.hu oldalát!


Letölteni ppt "A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések