Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kisérettségi Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! ORSZÁGVÁROS KERESZT NÉV NÖVÉNYÁLLAT.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kisérettségi Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! ORSZÁGVÁROS KERESZT NÉV NÖVÉNYÁLLAT."— Előadás másolata:

1 Kisérettségi Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! ORSZÁGVÁROS KERESZT NÉV NÖVÉNYÁLLAT

2 ORSZÁGVÁROS NÖVÉNYÁLLAT GörögországGödöllőGerdagesztenyegekkó GuyanaGenfGergelygerberagepárd GrenadaGrazGertrúdgalagonyagörény Grúzia Góla- gola Gáspárgörögdinnyegorilla GuatemalaGlasgowGerdaguavagazella

3 Szókiolvasó A következő szavakból olvass ki új, értelmes szavakat úgy, hogy a betűk sorrendjét nem változtatod meg! A következő szavakból olvass ki új, értelmes szavakat úgy, hogy a betűk sorrendjét nem változtatod meg!FÜLHALLGATÓ (fül, ül, hall, hallgat, hallgató, tó) LÉGNYOMÁSMÉRŐ (lég, ég, nyom, nyomás, légnyomás, más, ás, mér, ér, mérő)

4 Logikus Gergőnek szerdán és szombaton rajzórája van. Kedden és csütörtökön a zeneiskolába megy. Kedden, szerdán és szombaton kosarazik. Pénteken és szombaton dzsúdóedzésre jár. Gergőnek ma volt egy kosármeccse, rajzolt és dzsúdózni ment. Gergőnek szerdán és szombaton rajzórája van. Kedden és csütörtökön a zeneiskolába megy. Kedden, szerdán és szombaton kosarazik. Pénteken és szombaton dzsúdóedzésre jár. Gergőnek ma volt egy kosármeccse, rajzolt és dzsúdózni ment. Milyen nap van ma?

5 HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap RajzXX ZeneXX KosárXXX DzsúdóXX

6 Katicalogika A fenti három katicabogár közül logikusan melyik következik a sorban? A fenti három katicabogár közül logikusan melyik következik a sorban? A „B” jelű katicabogár.

7 1. Feladat

8 1. Feladat – Megoldás (8)

9 Kakukktojás Az egyik minta nem illik a sorba? Melyik? 5 4 3 1 2

10 Megoldás: Kakukktojás 4

11 Illesztő 1 5 4 3 2 3

12 Megoldás: Illesztő 2

13 Szóbarkácsolás Vegyél ki minden szóból egy betűt úgy, hogy a maradék is értelmes legyen! kísérletfeleség perecpárta székhelymérleg ügyeletkeret hajtóbunda

14 Megfejtés: kísérletfeleség perecpárta székhelymérleg ügyeletkeret hajtóbunda LEHETETLEN Szóbarkácsolás


Letölteni ppt "Kisérettségi Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! Töltsd ki a táblázat sorait G-vel kezdődő szavakkal! ORSZÁGVÁROS KERESZT NÉV NÖVÉNYÁLLAT."

Hasonló előadás


Google Hirdetések