Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mustármag példázata Ez a példázat a mustármagot összehasonlítja a mennyek országaval, mert amikor elvetik kicsi, de amikor felnő nagyobb akármilyen termésnél.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mustármag példázata Ez a példázat a mustármagot összehasonlítja a mennyek országaval, mert amikor elvetik kicsi, de amikor felnő nagyobb akármilyen termésnél."— Előadás másolata:

1 A mustármag példázata Ez a példázat a mustármagot összehasonlítja a mennyek országaval, mert amikor elvetik kicsi, de amikor felnő nagyobb akármilyen termésnél.

2 A mustármag elvetés előtt.

3 Amikor felnő és fa lesz belőle, minden madár rászáll és fészket raknak rajta.

4 A mustár, amikor fel van nőve fává.

5 Más példázatot is adott eléjök, mondván:Hasonlatos a mennyeknek országa a mustármaghoz, amelyet vévén az ember, elvete az ő mezejében; Márk 4, Luk.13,19

6 Amely kisebb ugyan minden magnál; de amikor felnő nagyobb a veteményeknél, és fává lesz, annyira hogy reá szállanak az égi madarak, és fészket raknak ágain.


Letölteni ppt "A mustármag példázata Ez a példázat a mustármagot összehasonlítja a mennyek országaval, mert amikor elvetik kicsi, de amikor felnő nagyobb akármilyen termésnél."

Hasonló előadás


Google Hirdetések