Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út 06 45- re kellett az iskolához jönnünk. A 07 00- i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út 06 45- re kellett az iskolához jönnünk. A 07 00- i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt.."— Előadás másolata:

1 BNV Budapest Nemzeti Vásár

2 Az út 06 45- re kellett az iskolához jönnünk. A 07 00- i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt.. Délre érkeztünk meg Budapestre. A buszon már mindenki a vásárlás lázában égett.

3 A BNV-n Megérkezve, a csoportok elindultak a felfedező útra. 6 csoportra oszlott a társaság. Kaptunk egy térképet, ami alapján mindenki az őt érdeklő pavilonba mehetett.

4 Rossz élményeink A büfében az árak az egekig szöktek, és ráadásul az ételek minősége sem volt kiváló. Még a kóstolók sem voltak ingyen! A csoki- forrás képviselője készségesen csábított minket standjukhoz. Azután megdöbbenve hallottuk, hogy egy csokis szederért 300Ft-ot kell adni. Nem érte meg!         

5 Néhol még a prospektusok is pénzbe kerültek. A képviselők néhány helyen rá szóltak az emberekre, ha az ingyenes tájékoztatóikból akartak elvenni! Előfordult egyes standoknál, hogy nem volt szórólap és kevés volt az információ.

6 A vállalatok által kiküldött menedzserek nem mindig voltak felkészültek. S mindezek felett még udvariatlanok is voltak!

7 De! Voltak:

8 Jó élményeink! Akadt néhány cég, akik a vállalatukra való figyelemfelkeltés érdekében, kisebb ajándékokat osztogattak. Sok terméket ki lehetett próbálni, pl.: Babfotel, szauna, mágneses talpmasszírozó, ágy, masszírozó fotel, mézes bor stb.

9 Nagy volt a választék, voltak kedvező áron elérhető áruk. A képviselők nagyrészt kedvesek, segítőkészek voltak, sok információt tudhattunk meg tőlük.

10 A mosdó használata ingyen volt, és ahhoz képest, hogy sokan használták, igényes, higiénikus és modern volt. Hazafelé menet élményekben gazdagon álmodozva, lufikkal háborúzva utaztunk.

11 Vége 12. C 1.csoport


Letölteni ppt "BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út 06 45- re kellett az iskolához jönnünk. A 07 00- i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt.."

Hasonló előadás


Google Hirdetések