Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell! Jobb, ha mindenki felírja magának!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell! Jobb, ha mindenki felírja magának!"— Előadás másolata:

1 Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell! Jobb, ha mindenki felírja magának!

2 Szükséges felszerelés Munkatankönyv: (tankönyv és munkafüzet egyben) Vázlatfüzet – ki milyen füzetet szeret Írószer – toll, ceruza Ellenőrző (értesítő) MINDEN ÓRÁRA HOZNI KELL!

3 Hozni kell: 1 db iratrendező (dosszié), névvel, osztállyal; 20 db 80 grammos A/4-es fénymásoló lap tasakban – rajzlap, vékonyabb papír nem jó! – Gyűrött, szamárfüles lapot nem fogadok el. /Ezekre lesznek fénymásolva a témazáró dolgozatok./ Beadási határidő: mához 2 hétre!

4 A tanulással kapcsolatos tudnivalók Az órákon jegyzetelni, figyelni kötelező! – A vázlat megkönnyíti a tanulást. Kötelező írásbeli házi feladat: az aktuális leckék végén lévő feladatok, egyéb eseti írásbeli feladatok; Ajánlott otthoni tanulási mód: – a könyvbéli lecke elolvasása, megtanulása a vázlat segítségével, – írásbeli feladatok megoldása, – ismétlés.

5 A tanulással kapcsolatos tudnivalók 2. Hiányzás esetén – a leckét, vázlatot a következő órára pótolni kell, – haladékot csak annak adok, aki aznap jön először iskolába! – Az elmaradt témazárót általában a következő órán kell megírni! Az órai diasorozatok hozzáférhetősége – Az órák anyaga és a témazárók elérhetők az interneten: http://etnografia.atw.hu

6 Számonkérés, értékelés Írásbeli feladatok, órai vázlatok ellenőrzése Szóbeli felelés – bármikor, bárki. A KORÁBBI LECKÉKET IS MINDIG TUDNI KELL! Röpdolgozat – bármikor, bármelyik leckéből, akár egy tanuló is. Témazáró dolgozat – egy-egy fejezet után, feladatlapokon, – figyelmeztetés egy héttel előbb. – értékelés: 0 -35%=1; 36-59%=2; 60-75%=3; 76-90%=4; 91-100%=5 Szorgalmi feladatok, gyűjtőmunka, rajzok, makettek, - plusz pontokat, kis jegyet lehet szerezni HONISMERETBŐL IS MEG LEHET BUKNI; NEM KÖNNYŰ, DE NEM LEHETETLEN!

7 Jó munkát és sok sikert! Csak rajtatok áll!


Letölteni ppt "Amit a Honismeret órákkal kapcsolatban tudni kell! Jobb, ha mindenki felírja magának!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések