Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben."— Előadás másolata:

1 FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben átvészelni…

2 A nyuszi lefeküdt a fa alá és csak pihengetett… 1. jótanács A varjú üldögélt a fán és csak pihengetett… A nyulacska megkérdezi a varjút: «Feküdhetek én is egész nap itt a fa alatt?» A varjú felelt: « Hát persze, miért ne?» Hirtelen megjelent a ravaszdi róka! Rávetette magát a nyuszira és fölfalta!

3 1. jótanács Mi a mese tanulsága..... Ha az ember egész nap csak ül és semmit nem csinál, nagyon magas pozícióban kell lennie, hogy ne pacsaljon rá…

4 « Fel szeretnék mászni a fára. » suttogott a pulyka... « Viszont nagyon kevés az erőm » 2. jótanács A pulyka beszélget a bikával … « Kinyalhatnád a seggem...», felelte a bika, « az én székletem sok vitamint tartalmaz » A pulyka elkezdte nyalni a bika hátsóját és így sikerült az első ágra felmásznia. A második nap újra kinyalta a bika hátsóját. Azon nyomban a második ágra sikerült másznia. 2 hét után a pulyka elérte a fa tetejét. Pár nap után arra járt egy paraszt... Elővette a puskáját és lelőtte a pulykát a fáról.

5 2. jótanács Eme mese tanulsága a következő … A hátsó fertály nyalása lehet, hogy feljebb visz a ranglistán, de a gyakorlat szerint nem tart sokáig!

6 3. jótanács A kismadár dél felé repült, hogy elkerülje a hideget… Nagyon hideg volt, elfogyott az ereje és leesett a rétre. Amíg ott feküdt arra járt a tehén. … és leszarta a kismadarat. A kismadár észrevette, hogy a kaki alatt egyre melegebb van és kezdett visszatérni az ereje. A melegben teljes torokkal elkezdett énekelni …. Arra járt a macska és meglepődve hallgatta a madárfüttyöt. Oda ment a tehénlepényhez, kikaparta a kismadarat és azon nyomban felfalta!

7 3. jótanács Az utolsó mese tanulsága a következő: 1) Nem mindenki az ellenséged, aki szarik rád. 2) Nem mindenki a barátod, aki kihúz a szarból … 3) Ha egyszer szarban vagy fogd be a pofád!


Letölteni ppt "FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések