Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Basics A few things one must know. Slides Insert a title slide Put a title on it.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Basics A few things one must know. Slides Insert a title slide Put a title on it."— Előadás másolata:

1 Basics A few things one must know

2 Slides Insert a title slide Put a title on it

3 Layouts, placeholders Try out a few slide layouts Notice how text behaves on this slide There is a difference between placeholders and textboxes!

4 Delete this slide! Ez a szöveg nem látszik jól, mert egy olyan betűtípust használtam, ami bár nagyon szép, de egyáltalán nem alkalmas PowerPointos bemutatókhoz. Az ilyesmire érdemes odafigyelni: nem mindig néz ki jól az például egy kivetítőn, ami a monitoron szép. Az ilyen bemutatók lényege a fontos dolgok összefoglalása, kiemelése. Gyakorlatilag első pillantásra áttekinthetőnek, érthetőnek kell lennie. Ennyit különben sem írunk egy diára, ugyanis normális esetben, egy élő bemutatón senki nem fogja végigolvasni.

5 Formatting

6 Text Font colours, underlines etc. are familiar, I think. What about Text Shadow? What do you think it is for? Make this text look exactly like the rest of the presentation.

7 Background Select a background for this presentation Give this one slide a different background

8 Templates, themes Check out the available themes Select one you like Try out different colour schemes and fonts for the selected theme

9 Transitions Try out some transitions Try changing the speed of the transition Pick one, and apply it to all slides

10 Content Pictures, charts, SmartArt…

11 SmartArt Insert a SmartArt graphic here

12 Chart from Excel

13 Picture Add a new slide Insert a picture on that slide Put some arrows pointing on different things on the picture Also add some text boxes explaining the picture


Letölteni ppt "Basics A few things one must know. Slides Insert a title slide Put a title on it."

Hasonló előadás


Google Hirdetések