Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával."— Előadás másolata:

1 ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával építik fel a csapatukat és használják a mi számítógépes platformunkat. ŐK ezzel a Marketing iparban megteremtik maguknak a pénzügyi szabadságot és jobb életszínvonalat. KÜLDETÉSÜNK: Az egész világon a Network Marketing vezetőinek és üzlettársainknak komoly és megbízható technológiai hardvert fogunk megvalósítani. Lehetővé téve számukra, hogy pontos információkhoz jussanak ebben a digitális világban.

2

3 MIT TUDHATSZ MEG RÓLUNK? Mi egy különböző nemzetiségű Munkaadók Egyesülete vagyunk. 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a Network Marketing területén. Fő profilunk - a kutatás, - a reklám, - a képzés, - tájékoztatási termékek terjesztése.

4 TERMÉKEK A HÁLÓZAT egy életképes piaci terméket biztosít, melyet ha megvásárolnak az ÜGYFELEK, ezzel létrehozhatnak egy fennmaradó HAVI JÖVEDELMET, mely biztosítja számukra a MEGÉLHETÉST.

5 A VÁLASZTHATÓ TERMÉKEINK : Gyors blogEgyszerű és gyors dinamikus blog. Üzleti tréning Invoxia applikációk Fittep alapok Zóna csomag

6 Hogy tudok regisztrálni a zóna Network rendszerébe? A Regisztrációs területen meg kell adni a személyes adatokat, címet és jelszót. A ZONA NETWORK EGY OLYAN SZERVEZET, ILLETVE CÉG, MELY A REKLÁM ÉS AZ MLM TERÜLETÉRE ORIENTÁLÓDIK. TÖBB, MINT 10 ÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK A VEZETŐK Hogyan válhatok ügyféllé a cégben ? Ügyfél úgy lehetsz, ha Regisztrálsz a cégbe és használod a cég által kibocsájtott eszközöket. Miután létrehoztál egy fiókot, meg kell vásárolni majd egy csomagot. A fizetést megtehetjük banki utalással e-pénztárcánkból, melyről értesítést fogunk kapni a sikeres fizetést követően.

7 Milyen csomagokat lehet kapni? 1. Fast Blogging 25 USD napi kereset USD heti kereset 2. Nest Learning 100 USD napi kereset USD heti kereset 3. Bussines Training 800 USD napi kereset USD heti kereset 4. Invoxia Apps 1600 USD napi kereset USDheti kereset 5. Fittep Found 2500 USD napi kereset USDheti kereset 6. Zona Pocket 3500 USD napi kereset USD heti kereset

8 Mennyi csomagot lehet vásárolni? A csomagvásárlás korlátlan. Mennyi díjat számol fel a cég a megbízások feldolgozására? A ZONA NETWORK társaságnál, mivel a jogdíj 20%-os, ezért,évente egyszer adóznunk kell. Mi az a marketing és reklám szolgáltatás, amivel foglalkozik a cég? A ZONA NETWORK egy hirdetési cég, amely kifejezetten a marketing programok értékesítésével és a reklám eladásokkal foglalkozik. A megrendelések és a bónuszok 24 órán belül jóvá íródnak..

9 Hogyan lehet részt venni a marketing programban? Ahhoz, hogy részt vegyünk, meg kell vásárolnunk egy kereskedelmi csomagot, melyek 25, 100,800, 1600, 2500 és 3500 USD Mennyi a minimum kifizetés ? A minimum kifizetés 200$. Miért kell érvényesíteni a fiókomat ? A cég regisztrációt követően egy t küld a felhasználónak az fiókjába, melyet vissza kell igazolni és azt követően a következő dokumentumokat fel kell tölteni a cégnek, hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem egy csaló számláról van szó ( személyi igazolvány, lakcím kártya és egy közüzemi számla, mely a nevünkre és címünkre van kiállítva ).

10 Kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki részt szeretne venni a ZONA NETWORK üzletben. Mennyit lehet keresni a ZONA NETWORK cégnél? 30 NAP INGYENES KIPRÓBÁLÁS UTÁN VEGYÉL EGY CSOMAGOT! Csomag vásárlással ennyit :

11 T e r m é k e i n k:

12 A MUNKA KOMPENZÁCIÓS TERVE A TÁRSASÁG FIZET A KÖVETKEZŐ MUNKÁK ELVÉGZÉSÉÉRT: - Hirdetések és blogok közzétételéért -Zona Network közzétett hirdetéseinek megtekintéséért Megjegyzés:mindenki köteles egy bizonyos %-t adóköteles jövedelemként bevallani..

13 A MUNKA KOMPENZÁCIÓS TERVE Vizualizáció A partnernek meg kell néznie csomagjától függően néhány napi reklámot. Hetente 5 nap kerül kifizetésre, de hét nap alatt meg kell nézni a reklámokat. A saját irodában a profitot mutató egyenleget a következő hét keddjén frissítjük. Feladatterv Bloggolás A partner köteles a területi hálózati reklámokat saját blogja reklámterületén megjeleníteni A blog jó SEO rangsorának az az előnye, hogy a reklámozó személynek jó bevétele lesz a reklámkampányból, mint az Adsense, web nyomtatás, stb...

14 Profit táblázat csapat nélkül

15 MUNKATERV ELADÁSOKHOZ Megkapod minden eladás 100 %-át: saját hálózatodban történt termékvásárlás és végfelhasználók által vásárolt termékek után.

16 MUNKATERV ELADÁSOKHOZ A 13. közvetlentől ismétlődik a sorozat 13., 14., 15., 16., 17. a tiéd és a 18. a szponzorodé 19., 20., 21., 22., 23. a tiéd és a 24. a szponzorodé és így tovább... Nincs korlátozva a közvetlenek száma !

17 11 közvetlennel A hálózatodban történt 1-es és 2-es csomagok havi vásárlásai után a feladás (Pass Up) szerint 100 %-ot fogsz kapni. Megkapod még a hálózatod 3, 4, 5 és 6 csomagok éves vásárlásai után és a végfelhasználók után a 100 %-ot. Minden hónapban: Havi kereset:

18 BINÁRIS TERV EREDMÉNYEK 1 Bitcoin = 438,40 $ KÉT FAJTA MÓDON KERESHET A BITCOINNAL : Hálózaton keresztül (közvetlen vagy közvetett) Kereshetsz akár $-t a bitcoin bányászattal! Ezt úgy érhetjük el, ha telepítjük a vállalat szoftverjét a számítógépünkre, hagyjuk járni 24 órát és ez pénzt generál nekünk az alábbi példa szerint. Ha van a hálózatunkban legalább 88 ember, aki szintén megvásárolta a csomagját, a cég jutalmaz minket 20% nyereséggel. Ez csak a Fast blog után járó jutalékot jelenti, minél magasabb értékű a csomagod, annál magasabb a napi kereseted is belőle. Egy aktív Gyors csomaggal (Fast blogginggal), aminek az ára 20$+25$=45$. Azzal kereshetsz óránként bitcoint. Lehetőséged nyílik a bitcoin keresetre az alábbi péda szerint, amit majd a Nemzetközi pénzváltó értékei alapján tudsz értékesíteni. Példa: 1 óra = 0,0017 = USD 0.731USD Bit * / h * 24 / h = $

19 A PROFIT MAGYARÁZATA A BINÁRIS TERV MAGYARÁZATA HA 88 EMBER VAN, ABBÓL 70 EMBER A GYORS BLOG CSOMAGGAL RENDELKEZIK ÉS A MARADÉK 18 A FÉSZEK CSOMAGGAL, AKKOR A KÖVETKEZŐ SZÁMÍTÁS SZERINT KAPJUK A PROFITOT. 1. Fast blogging csomag (25$ ) = Enyém ( Bit /h ) 2. Nest Learning csomag (100$)= Enyém ( Bit/h) 3. Bussines Training csomag(800$)= Enyém ( Bit/h) 4. Invoxia Apps csomag (1600$)=Enyém (0.0068Bit/h)... és így a további csomagok esetében. MATEMATIKAI ÉS PÉNZÜGYI SZÁMÍTÁS ( 0,0017 bit / h * 24 * 70 személy) + (0,0034 bit / h * 18 * 24 h) * 0,20=0,0084 bit / nap*438.40$=378.77$/nap

20 Hogyan induljak pénz nélkül? A ZONA NETWORK-ben van lehetőséged az ingyenes indulásra, mert a vállalat egy havi próbaidőszakot biztosít számodra a Blogging Fast termékre.

21 30 NAP INGYENES próbaidő regisztráció után a FAST BLOGGING termékünkre! Egy BLOG, amellyel megkeresheted az első bevételedet: Megjelenítés Bloggolás Eladások ZONA NETWORK által biztosított hirdetések mutatása a saját blogunk reklámterületén Más tagok blogjainak fizetett hirdetésének nézése Termékek eladása ( hálózatod tagjainak és végfelhasználók vásárlásai )

22 A 30 napos próbaidőszak után: Havi aktíválás Haladék Be kell fizetned $45-t.. Tagdíj = $ 20 havonta Csomag ára = $ 25 Befizetéshez használhatod a rendelkezésedre álló belső e-vallet elektronikus számlaegyenlegedet. Most már lehetőséged lesz további bevételekhez jutni. Ha a 30. nap végéig nem történik meg a befizetés, akkor kapsz még 15 nap kegyelmi időszakot. Az irodád csak ez után kerül felfüggesztésre. Újra aktíválásig nem lehet bevételed és NEM kérhetsz ki pénzt !, H a vannak közvetlenjeid, és a fiókodat kikapcsolják. elveszíted a tőlük származó jutalékaidat is !

23 Üzleti oktatás Konferencia program spanyol kedd, szerda, csütörtök 16:00-21:00 között – 22: – 21: – 19:00 16:00 – – 19: – 19:00 16:00 – 22:00 16:00 – 22:00 14:00 – 22:00 13:00 – 19:00 15:00 – 21:00 16:00 – – 22: – 19:00 20:00 – :00 – 02:00 KÉRDÉSEK ÉS FELELETEK: KEDD, SZERDA ÉS CSÜTÖRTÖK

24

25

26


Letölteni ppt "ZONE NETWORK: Globális Víziók Üzleti terv EZEK VAGYUNK... Egy év alatt meg fogjuk valósítani az egy milliós taglétszámot, akik ezzel a marketing stratégiával."

Hasonló előadás


Google Hirdetések