Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Négy katolikus anya. Négy katolikus anya együtt ücsörög egy teadélutánon és arról beszélgetnek, hogy milyen fontosak a gyerekeik.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Négy katolikus anya. Négy katolikus anya együtt ücsörög egy teadélutánon és arról beszélgetnek, hogy milyen fontosak a gyerekeik."— Előadás másolata:

1 Négy katolikus anya

2 Négy katolikus anya együtt ücsörög egy teadélutánon és arról beszélgetnek, hogy milyen fontosak a gyerekeik.

3 Az első meséli a barátnőinek: „A fiam egy pap. Amikor belép egy helyiségbe, akkor az emberek „Nagytiszteletű Úrnak“ szólítják őt“.

4 A második katolikus hölgy susogja: „Nos, az én fiam egy püspök. Amikor belép egy helyiségbe, az emberek „Exellenciás Úrnak“ szólítják őt.“

5 A harmadik büszkén meséli: „Nem azért hogy felvágjak, de az én fiam egy kardinális. Amikor belép egy szobába, az emberek „Eminenciás Úrnak“ szólítják őt.“

6 A negyedik katolikus hölgy csöndesen kortyolgat a kávéjából. A többiek kérdően néznek rá. Azután ezt modja:

7 „Az én fiam egy csodálatos, 190 centi magas, izmos sztripper. Amikor belép egy helyiségbe, az emberek csak azt mondják:“.

8 „Te jó Isten!“


Letölteni ppt "Négy katolikus anya. Négy katolikus anya együtt ücsörög egy teadélutánon és arról beszélgetnek, hogy milyen fontosak a gyerekeik."

Hasonló előadás


Google Hirdetések