Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A négy gyertya A négy gyertya csendben világított.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A négy gyertya A négy gyertya csendben világított."— Előadás másolata:

1

2 A négy gyertya

3 A négy gyertya csendben világított

4 A nagy csendben hallani lehetett amint egymás között suttognak

5 Az első így szólt: - Én a BÉKE vagyok ! De az embereknek nem sikerül rám vigyázniuk Azt hiszem lassan,lassan kialszom. És fénye csendben elenyészett, kialudt...

6 A második így beszélt: - Én a HÍT vagyok: Sajnos az emberek úgy gondolják, hogy semmi hasznom sincs. Nem AKARNAK tudni rólam. Nincs értelme, hogy továbbra is égjek.. egy arra tévedt lenge szellő kioltotta a lángját.

7 Szomorúséggal telten így beszélt a harmadik : - Én a SZERELEM /szeretet vagyok ! Nincs erőm égni, lobogni ! Az emberek mellőznek, és nem ismerik el a fontosságomat. Még azok is megfeledkeznek rólam akikkel együtt vagyok, akiket szeretek.. Nem is folytathatta kialudt a fénye.

8 Nemsokára belépett egy gyerek... Meglátta a három kialudt gyertyát. - Hát ez milyen dolog? Égnetek kellene mind! És sírásra fakadt.

9 Ekkor megszólalt a negyedik gyertya is: -Ne félj. Addig míg én még égek, lángolok újra tudjuk gyújtani a kialudt gyertyákat is. Én vagyok a REMÉNY !

10 Csillogó szemekkel fogta meg az égő gyertyát a kisgyerek és újraélesztette a kialudt gyertyákat... Sorra mindgyiket…..

11 Tedd Uram, hogy a remény gyertyája soha ki ne hunyjon bennünk !

12 …és tedd Uram, add meg nekünk a lehetőséget, hogy segíthessük a gyerekeket hitben,békében élni, reménnyel nézni a jövőbe, nőjjenek nagyyá a SZERETETben !!!!

13


Letölteni ppt "A négy gyertya A négy gyertya csendben világított."

Hasonló előadás


Google Hirdetések