Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban"— Előadás másolata:

1 Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban
Áram és gáz egy kézből Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban Hideg András Területi képviselő

2 Magyarország piacvezető energiaszolgáltatója
Az E.ON a világ egyik legnagyobb, Magyarország piacvezető magánkézben lévő energetikai vállalatcsoportja 30 országban tölt be vezető pozíciót az áram- és földgázpiacon, 88 ezer munkatársa segítségével 30 millió ügyfelét szolgálja ki, minden igényéhez alkalmazkodva Minderre a garancia a nemzetközi háttér és a fejlett technológia

3 Miért válassza az E.ON-t energiaszolgáltatójának?
Ha Ön már az E.ON ügyfele… akkor Ön már egyike annak a 3 millió lakossági, vállalati vagy önkormányzati ügyfelünknek, akik élvezhetik a Magyarország piacvezető energiaszolgáltatója által nyújtott biztonságos szolgáltatást. Szolgáltatási területünk Csak Magyarországon 5000 munkatársunk gondoskodik arról, hogy a teljes Dunántúlon és a Tiszántúl jelentős részén biztosítsa a mindennapokhoz szükséges villamos energiát. A földgázellátás szempontjából a teljes dél-dunántúli régió, valamint a Közép-Dunántúl és Nógrád megye egy része tartozik hozzánk, kereskedelmi szempontból Magyarország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére gázszolgáltatásban.

4 Miért válassza az E.ON-t energiaszolgáltatójának?
Ha Ön még nem E.ON ügyfél… csatlakozzon a több 10 ezer elégedett vállalkozáshoz, akik már az E.ON-t választották energiaszolgáltatójuknak. Válassza Magyarország piacvezető energiaellátóját kiemelkedő szakmai és technikai hátterével. Az egyedi igények változásához igazodva más hálózati engedélyes piaci szereplőtől eltérően nálunk gázszerződését az alábbiak szerint kötheti meg: minden ügyfelünknek saját telefonos ügyintézőt biztosítunk a hatékony és gyors ügyintézés érdekében nincs alul-felül vételezési büntetés, fogyasztását aktuális igényei szerint alakíthatja nincs menetrendadási kötelezettség (nominálás)

5 Fogalmak, általános információk
Egyetemes szolgáltatás egy államilag szabályozott szolgáltatás, amelynek keretén belül az áram/gázkereskedő (elosztói engedélyes=hálózat) kötelezettségeket vállal a fogyasztók felé különböző szolgáltatások nyújtására (pl. személyes ügyfélszolgálat minden kistérségben), meghatározott díjon, garantált szolgáltatások keretében pedig a különböző ügyviteli folyamatok (hibaelhárítás, számlareklamáció, stb.) végrehajtási idejének hossza szabályozott. Az egyetemes szolgáltatásra jogosultak tehát az egyetemes szolgáltatás keretein belül egy viszonylag széles körű szolgáltatáshoz jutnak, egyszerű ügyintézéssel és hatóságilag ellenőrzött áron.

6 Fogalmak, általános információk
Szabadpiaci kereskedelem A piac teljes liberalizációja - a szabadpiac - azt jelenti, hogy minden ügyfélre vonatkozóan megszűntek a jelenlegi áram/gázszolgáltatók területi monopóliumai és szabad a szolgáltató-választás. Szabadpiaci kereskedelmi ellátás során a fogyasztó energiakereskedőt választ (aki megvásárolja az áram/gáz energiát, és továbbértékesíti a végfelhasználók (fogyasztók) részére), tehát Magyarország egész területén tud az E.ON áramot és gázt szolgáltatni, csak területenként az elosztói engedélyes lehet más!

7 Fogalmak, általános információk
Mi a különbség az egyetemes szolgáltatás és a versenypiac között? Egyetemes Szolgáltatás Szabadpiaci kereskedelmi ellátás (versenypiac) Hatóságilag ellenőrzött áron adja az áramot/gázt, a szolgáltatás feltételei hatóságilag szabályozottak. Az egyetemes szolgáltatásra jogosultak tehát az egyetemes szolgáltatás keretein belül egy viszonylag széles körű szolgáltatáshoz jutnak, egyszerű ügyintézéssel és hatóságilag ellenőrzött áron. Egyedi áras konstrukció, a kereskedő a fogyasztóval szabadon állapodhat meg a szolgáltatás részleteiben, többek között az áram/ gáz energia árában is. A kereskedő köteles ellátni az egyetemes szolgáltatási területén a fogyasztót, azokon a területeken, ahol több egyetemes szolgáltatónak is van engedélye, ott választhat a fogyasztó, hogy melyik szolgáltató ajánlatát fogadja el és köt vele szerződést az áram/gáz-energia fogyasztására. A kereskedő eldöntheti, hogy mely ügyfeleknek kívánja nyújtani az adott tarifát és kiknek nem, ugyanakkor a fogyasztót is megilleti a választás szabadsága, azaz, hogy melyik kereskedő ajánlatát fogadja el és köt vele szerződést az áram/gáz-energia fogyasztására.

8 Kereskedő és elosztói engedélyes
Az energiaiparban az energiakereskedő és az elosztói engedélyes jogilag és fizikálisan szétválik. Az ügyfél mind a kereskedővel, mind az elosztói engedélyessel szerződésben áll. Tehát beszélünk energiakereskedőről, aki a szolgáltató maga, és versenypiacon az egész ország területén tud szolgáltatást nyújtani a fogyasztóknak. És van az elosztói engedélyes, amely fizikálisan a áram/gázhálózatot jelenti, és Magyarországon ez területileg fel van osztva, hogy melyik elosztói engedélyes látja egy a hálózati feladatokat.

9 Személyre szabott ügyintézés
Vállalatunk arra törekszik, hogy ügyfeleink folyamatosan elégedettek legyenek, és igényeiknek megfelelő megoldásokat nyújtsunk számukra. Ennek a gondolkodásnak mentén dolgoztuk át versenypiaci ügyfélkiszolgálói rendszerünket üzleti ügyfeleink számára, amelyben minden új ügyfelünket Premium ügyfélként kezelünk – azaz mindenki számára saját telefonos ügyintézőt biztosítunk, aki név szerint kereshető, így mindig ugyanaz a személy segíti munkáját, sok időt és fáradtságot takarítva meg ezzel.

10 Egyszerűen, kényelmesen váltani
Bízza az E.ON-ra az ügyintézést! Ma már az energiapiac is kínál lehetőséget a szolgáltatóváltásra, akárcsak a telekommunikáció, a kábeltelevízió vagy az internetpiac. Számos ügyfelünk élt már a versenypiac nyújtotta előnyökkel, hogy így az elérhető legkedvezőbb áron juthasson energiához. A szolgáltatóváltás nem teher! Minden ezzel kapcsolatos ügyintézést átvállalunk hozzánk szerződő ügyfeleink helyett. Keressen bennünket konkrét ajánlatért, hívja a 1423-at vagy kérjen ajánlatot a címen vagy a oldalon!

11 E.ON Energiakereskedelmi Kft. 9002 Győr, Pf. 205. www.eon.hu
Kapcsolat E.ON Energiakereskedelmi Kft Győr, Pf


Letölteni ppt "Az E.ON partnere az energiaszolgáltatásban"

Hasonló előadás


Google Hirdetések